Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά σε σπίτι: Ήταν μέσα μόνα τους τρία ανήλικα παιδιά (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε σπίτι: Ήταν μέσα μόνα τους τρία ανήλικα παιδιά (pics)

Φωτιά ξέσπασε σε σπίτι χτες (1/4) στο κέντρο του οικισμού Αφάντου, στη Ρόδο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εντός της οικίας βρίσκονταν τρία ανήλικα παιδιά, με τη φωτιά να ξεκινά στο εσωτερικό της κατοικίας. Οι γονείς τους απουσίαζαν και οι γείτονες που αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε αντέδρασαν άμεσα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο rodiaki. gr. Διαβάστε ακόμα […]

Φωτιά ξέσπασε σε σπίτι χτες (1/4) στο κέντρο του οικισμού Αφάντου, στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εντός της οικίας βρίσκονταν τρία ανήλικα παιδιά, με τη φωτιά να ξεκινά στο εσωτερικό της κατοικίας.

Οι γονείς τους απουσίαζαν και οι γείτονες που αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε αντέδρασαν άμεσα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο rodiaki. gr.

Διαβάστε ακόμα

Σε ποιους «κόβει» το νερό η ΕΥΔΑΠ

Έβγαλαν με ασφάλεια τα παιδιά, ενώ ειδοποίησαν και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου. Δύο οχήματα της Πυροσβεστικής έφτασαν έγκαιρα στο σημείο, καταφέρνοντας να σβήσουν την πυρκαγιά, η οποία απείλησε γειτονικά σπίτια.

Ωστόσο κατάφερε να κάψει ολοσχερώς το εσωτερικό της κατοικίας από όπου ξεκίνησε. Να σημειωθεί πως τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις