Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σε σοκ η γυναίκα του θύματος – Οι πρώτες δηλώσεις της
ΕΛΛΑΔΑ

Σε σοκ η γυναίκα του θύματος – Οι πρώτες δηλώσεις της

Τις πρώτες της δηλώσεις της έκανε η γυναίκα του θύματος της ένοπλης ληστείας στην Κηφισιά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα του 52χρονου επιχειρηματία είναι σε σοκ αφού οι δράστες τον πυροβόλησαν μπροστά της, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο. Διαβάστε ακόμα Ληστεία σε σπίτι – Έπεσαν πυροβολισμοί Όπως εξέφρασε, άνοιξε τα μάτια της και είδε μέσα στο υπνοδωμάτιο […]

Τις πρώτες της δηλώσεις της έκανε η γυναίκα του θύματος της ένοπλης ληστείας στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα του 52χρονου επιχειρηματία είναι σε σοκ αφού οι δράστες τον πυροβόλησαν μπροστά της, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο.

Διαβάστε ακόμα

Ληστεία σε σπίτι – Έπεσαν πυροβολισμοί

Όπως εξέφρασε, άνοιξε τα μάτια της και είδε μέσα στο υπνοδωμάτιο να βρίσκονται δύο κουκουλοφόροι. Το θύμα της επίθεσης αντέδρασε και ήρθε σε συμπλοκή με έναν από τους δύο δράστες.

Ο ένας από τους ληστές χτύπησε με ένα σιδερένιο αντικείμενο τον σύζυγό της στο κεφάλι, αλλά εκείνος συνέχισε να παλεύει μαζί του, όπως αναφέρει η γυναίκα στους αστυνομικούς.

Διαβάστε ακόμα

Ληστεία στην Κηφισιά: Ώρες στο χειρουργείο το θύμα – «Χάθηκε πολύ αίμα»

Τότε είδε ξαφνικά τον δεύτερο κουκουλοφόρο, που κρατούσε το πιστόλι, να σημαδεύει και να πυροβολεί τον σύζυγό της στην πλάτη.

Προσέθεσε μάλιστα πως οι δράστες, οι οποίοι μιλούσαν ελληνικά, ήταν πολύ επιθετικοί, έβριζαν και απειλούσαν τον σύζυγό της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις