Μοιραία σύγκρουση για πατέρα δύο ανήλικων παιδιών (pics)

ΕΛΛΑΔΑ

Μοιραία σύγκρουση για πατέρα δύο ανήλικων παιδιών (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Ένα τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου κόστισε τη ζωή σε ένα 39χρονο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ilialive. gr, στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία με τον αιφνίδιο θάνατο του Γιώργου Ανδρικόπουλου. Είχε ξεκινήσει περίπου στις 06.00 για τον Πειραιά, όπου εργάζεται στη γραμμή Πειραιάς – Ηράκλειο σε πλοίο της Blue Star […]

02.04.2018 | 12:31

Ένα τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου κόστισε τη ζωή σε ένα 39χρονο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ilialive. gr, στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία με τον αιφνίδιο θάνατο του Γιώργου Ανδρικόπουλου.

Είχε ξεκινήσει περίπου στις 06.00 για τον Πειραιά, όπου εργάζεται στη γραμμή Πειραιάς – Ηράκλειο σε πλοίο της Blue Star Ferries ως καμαρότος.

Διαβάστε ακόμα

Τραγικό! Σκότωσε κατά λάθος τον ίδιο του τον αδερφό

Ο οδηγός προπορευόμενου οχήματος επιχείρησε να στρίψει αριστερά, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Το προφητικό μήνυμα ένα χρόνο πριν

Ο 39χρονος άνδρας είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γνωρίζοντας πως το πάθος του για τους δύο τροχούς μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Exit mobile version