Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μοιραία σύγκρουση για πατέρα δύο ανήλικων παιδιών (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Μοιραία σύγκρουση για πατέρα δύο ανήλικων παιδιών (pics)

Ένα τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου κόστισε τη ζωή σε ένα 39χρονο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ilialive. gr, στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία με τον αιφνίδιο θάνατο του Γιώργου Ανδρικόπουλου. Είχε ξεκινήσει περίπου στις 06.00 για τον Πειραιά, όπου εργάζεται στη γραμμή Πειραιάς – Ηράκλειο σε πλοίο της Blue Star […]

Ένα τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου κόστισε τη ζωή σε ένα 39χρονο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ilialive. gr, στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία με τον αιφνίδιο θάνατο του Γιώργου Ανδρικόπουλου.

Είχε ξεκινήσει περίπου στις 06.00 για τον Πειραιά, όπου εργάζεται στη γραμμή Πειραιάς – Ηράκλειο σε πλοίο της Blue Star Ferries ως καμαρότος.

Διαβάστε ακόμα

Τραγικό! Σκότωσε κατά λάθος τον ίδιο του τον αδερφό

Ο οδηγός προπορευόμενου οχήματος επιχείρησε να στρίψει αριστερά, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Το προφητικό μήνυμα ένα χρόνο πριν

Ο 39χρονος άνδρας είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γνωρίζοντας πως το πάθος του για τους δύο τροχούς μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις