Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Χιμένεθ: «Εγώ δεν γιορτάζω ακόμα κάτι»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χιμένεθ: «Εγώ δεν γιορτάζω ακόμα κάτι»

Δηλώσεις μετά το πέρας του χτεσινού (1/4) αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ. «Το κλειδί ήταν το γκολ του Αραούχο. Oταν ο Παναθηναϊκός είχε 11 ποδοσφαιριστές. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι το γκολ που βάλαμε το πετύχαμε όταν έπαιζε 10. Ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα και το αποτέλεσμα οφείλεται στην πολύ […]

Δηλώσεις μετά το πέρας του χτεσινού (1/4) αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ.

«Το κλειδί ήταν το γκολ του Αραούχο. Oταν ο Παναθηναϊκός είχε 11 ποδοσφαιριστές. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι το γκολ που βάλαμε το πετύχαμε όταν έπαιζε 10. Ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα και το αποτέλεσμα οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά που κάναμε. Δεν γιορτάζω τίποτα. Απομένουν αρκετά παιχνίδια», εξέφρασε στη NOVA.

Διαβάστε ακόμα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Μια ανάσα από το πρωτάθλημα η Ένωση (pics-vid)

«Ο κόσμος καλά κάνει και χειροκροτεί τα παιδιά. Έχουμε κάνει καταπληκτική σεζόν. Εγώ δεν γιορτάζω ακόμα κάτι. Πρέπει πρώτα να το κλειδώσουμε. Η σημερινή νίκη δεν ήταν εύκολη. Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός είναι δύο ομάδες που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Είχα και εγώ παρόμοια εμπειρία από τα προβλήματά του,  την πρώτη μου σεζόν στην ΑΕΚ. Θέλω να τους πω πως κάνουν πολύ καλή δουλειά», συνέχισε.

Στον αντίποδα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης σχολίασε: «Εμείς μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Θέλαμε να αιφνιδιάσουμε την ΑΕΚ, να πάρουμε τον έλεγχο, κάναμε τις ευκαιρίες μας αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ. Εν συνεχεία σε μια κίνηση του Αραούχο κλασική δεχθήκαμε το τέρμα. Μετά χάλασε το παιχνίδι. Εμάς σαν Παναθηναϊκός δεν μας έχει κανείς σε υπόληψη τα τελευταία χρόνια. Όταν γίνονται όλα αυτά για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα και υπάρχει γκρίνια από τον έναν γκρίνια από τον άλλο θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί», σχολίασε ο Εβρίτης τεχνικός στη NOVA.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις