Τα σημεία – κλειδιά της ΕΠΟ για αποφυγή του Grexit

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τα σημεία – κλειδιά της ΕΠΟ για αποφυγή του Grexit

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Αυτές είναι οι έξι βασικές προτάσεις της ΕΠΟ προς τις FIFA – UEFA, ώστε να μην υπάρξει Grexit στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένα πλαίσιο έξι βασικών προτάσεων, οι οποίες θα σταλούν και εγγράφως, σύμφωνα με το gazzetta. gr, έχει η ΕΠΟ με σκοπό να πειστούν οι διεθνείς Συνομοσπονδίες για αποφυγή του Grexit στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι προτάσεις έχουν […]

02.04.2018 | 10:30

Αυτές είναι οι έξι βασικές προτάσεις της ΕΠΟ προς τις FIFA – UEFA, ώστε να μην υπάρξει Grexit στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ένα πλαίσιο έξι βασικών προτάσεων, οι οποίες θα σταλούν και εγγράφως, σύμφωνα με το gazzetta. gr, έχει η ΕΠΟ με σκοπό να πειστούν οι διεθνείς Συνομοσπονδίες για αποφυγή του Grexit στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι προτάσεις έχουν ως εξής:

1) Συγκρότηση πενταμελούς Επιτροπής στην ΕΠΟ, η οποία κάθε εβδομάδα θα αξιολογεί φαινόμενα βίας και εμπρηστικών δηλώσεων ή και αναφορών social media ακόμα και θα ενημερώνει άμεσα τα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου αλλά και την Επιτροπή Δεοντολογίας.

2) Την επανεξέταση όλων των κανονισμών λειτουργίας του ποδοσφαίρου με θέσπιση αυστηρότερων διατάξεων για την καταπολέμηση φαινομένων βίας.

Διαβάστε ακόμα

Η ΑΕΚ αφιέρωσε τη νίκη της στους Έλληνες στρατιωτικούς!

3) Την κατάργηση της δικαιοδοσίας του Διαιτητικού Δικαστηρίου, ως Δικαστηρίου απονομής πειθαρχικής δικαιοσύνης σε τρίτο βαθμό, κάτι που ζητάει και ο Βασιλειάδης, όπως ήθελε και την αυστηροποίηση των ποινών για τη βία.

4) Αυστηρό πλαίσιο χορήγησης μίας μόνο αναβολής κατά την εκδίκαση υποθέσεων, σε όλα ανεξαιρέτως τα Δικαστικά Όργανα και μόνο για σπουδαίο λόγο, αξιολογούμενο κατά την απόλυτη και κυρίαρχη κρίση του Δικαστικού Οργάνου. Και αυτό είχε ζητηθεί από τον Βασιλειάδη.

5) Μεταφορά της αρμοδιότητας της διερεύνησης δυσμενών κρίσεων από την Επιτροπή Δεοντολογίας στις Πειθαρχικές Επιτροπές. Υπενθυμίζεται ότι αυτό ήταν αρμοδιότητα των πειθαρχικών οργάνων και το περασμένο καλοκαίρι με «σφραγίδα» FIFA – UEFA – Bασιλειάδη μεταφέρθηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

6) Έλεγχο και αξιολόγηση του τρόπου λειτουργίας όλων των βαθμίδων και των αντίστοιχων οργάνων του ποδοσφαίρου, που διοργανώνουν, κατ’ εκχώρηση της αρμοδιότητας από την ΕΠΟ, επίσημες διοργανώσεις (Super League, Football League, Ε.Π.Σ. κ.ά..).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μητσοτάκης για εκπαίδευση: «Όποιος αρνείται να αξιολογηθεί δεν έχει θέση στο δημόσιο σχολείο» 02.04.2018 | 10:30
Εξοργισμένος ο Χιου Γκραντ με τον τρόπο λειτουργίας των σχολείων 02.04.2018 | 10:30
Θετική απάντηση της Κομισιόν στον Γιώργο Αυτιά για τις ΜΜΕ – Δέσμευση για μείωση διοικητικού φόρτου και νέα μέτρα στήριξης 02.04.2018 | 10:30
Κυρανάκης: «Δεν καταργείται ο δεύτερος μηχανοδηγός – Έρχεται κάμερα στην καμπίνα και επιστροφή του προϊσταμένου αμαξοστοιχίας» 02.04.2018 | 10:30
Ο «κοιμώμενος πρίγκιπας» έγινε 36 ετών – Είκοσι χρόνια σε κώμα, μια οικογένεια που δεν χάνει την ελπίδα 02.04.2018 | 10:30
Νία Βαρντάλος για την απόφαση να μιλήσει δημόσια σχετικά με την υιοθεσία της κόρης της: «Ήθελα να βοηθήσω κι άλλους» 02.04.2018 | 10:30
Η Μέγκιν Κέλι επιτέθηκε στη Μπλέικ Λάιβλι μετά την είσοδό της στη λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους 02.04.2018 | 10:30
Ουδέποτε υποστήριξα ότι προερχόμουν από 36ωρη εφημερία, λέει η γιατρός που είχε ατύχημα με τρένο στην Πάτρα 02.04.2018 | 10:30
Exit mobile version