Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Θρήνος για τον θάνατο του Σκλαβενίτη – Το “αντίο” του Κυριάκου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θρήνος για τον θάνατο του Σκλαβενίτη – Το “αντίο” του Κυριάκου

Τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του Στέλιου Σκλαβενίτη εκφράζει με μήνυμα του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας χαρακτηρίζει τον εκλιπόντα ως «υπόδειγμα για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο», καθώς μέσα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης κατόρθωσε να κρατήσει όρθια την εταιρεία του και να διασώσει τις θέσεις εργασίας των εργαζομένων του. Αναλυτικά στο μήνυμα […]

Τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του Στέλιου Σκλαβενίτη εκφράζει με μήνυμα του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας χαρακτηρίζει τον εκλιπόντα ως «υπόδειγμα για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο», καθώς μέσα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης κατόρθωσε να κρατήσει όρθια την εταιρεία του και να διασώσει τις θέσεις εργασίας των εργαζομένων του.

Αναλυτικά στο μήνυμα του ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει τα εξής: 

«Ο Στέλιος Σκλαβενίτης δεν ήταν μόνον ένας νέος και δυναμικός επιχειρηματίας που κατόρθωσε να κρατήσει όρθια την εταιρεία του σε έναν χώρο που κατεξοχήν επλήγη από την κρίση.

Το γεγονός ότι στάθηκε δίπλα στους εργαζομένους του σε πολύ δύσκολους καιρούς, διατηρώντας τις θέσεις εργασίας τους, τον καθιστά υπόδειγμα για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο.

Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη για τον τόσο πρόωρο θάνατό του και τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Σοκ! Πέθανε ο Στέλιος Σκλαβενίτης

Το συγκινητικό αντίο των εργαζομένων στον Στέλιο Σκλαβενίτη

«Μακάρι να ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά δυστυχώς δεν είναι» γράφουν στα social media οι εργαζόμενοι του ομίλου Σκλαβενίτη, εκφράζοντας τη θλίψη τους για το ξαφνικό φευγιό του Στέλιου Σκλαβενίτη.

Δεν ήταν λίγοι οι εργαζόμενοι που τηλεφώνησαν για να επιβεβαιώσουν αν είναι αλήθεια ή αν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα και ανακάλυψαν τη σκληρή αλήθεια.

«Καλό παράδεισο σε έναν καλό άνθρωπο» γράφουν κάποιοι, ενώ συγκλονίζει το μήνυμα μιας γυναίκας:

«Αντίο Κύριε Στέλιο… Ήσουν ένας από τους πιο αγνούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Η σπάνια καλοσύνη σου, οι αρχές σου, το παράδειγμα που έδωσες στη διοίκηση των ανθρώπων, και πάνω από όλα η ανθρωπιά σου, μας έκαναν όλους να αισθανθούμε μέλη της οικογένειας Σκλαβενίτη.

Η απώλεια μεγάλη για την οικογένεια, την εταιρεία, τον επιχειρηματικό κόσμο, τη χώρα. Θα θυμόμαστε όλοι το χαμόγελο και το γέλιο σου που μας γέμιζε χαρά. Καλό ταξίδι Κύριε Στέλιο».

Ένα άλλο μήνυμα αναφέρει χαρακτηριστικά: ««Όταν έφυγε ο δικός μου «άγγελος» ο Σκλαβενίτης με στήριξε. Τέτοιοι άνθρωποι σπανίζουν».

Για δυσαναπλήρωτη απώλεια κάνει λόγο ο πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, Κωνσταντίνος Μίχαλος ενώ ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης με ανάρτησή του στο twitter σχολιάζει ότι «τους καλούς ανθρώπους τους παίρνει γρήγορα ο Θεός κοντά του.»

Ιατρικό ανακοινωθέν για τον αιφνίδιο θάνατο του Σκλαβενίτη

Ειδικότερα σε δήλωσή του ο κ. Μίχαλος σημειώνει:

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και ο επιμελητηριακός κόσμος της χώρας με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκαν τον πρόωρο  θάνατο του Στέλιου Σκλαβενίτη.

Η απώλεια  του Στέλιου Σκλαβενίτη σκορπίζει θλίψη στην οικογένειά  του, στον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας, στους χιλιάδες εργαζομένους στις επιχειρήσεις του, σε ολόκληρη την  κοινωνία.

Έφυγε από τη ζωή ένας άνθρωπος, που αποτελούσε φωτεινό παράδειγμα για τον άμεμπτο χαρακτήρα του και τη  δημιουργικότητα του. Γεμάτος όρεξη για ζωή και προσφορά, ακούραστος, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, δραστήριος και αποτελεσματικός όσο λίγοι επιχειρηματίες. Η απώλειά του είναι δυσαναπλήρωτη.

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας δια του προέδρου της κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου εκφράζει τα θερμά  συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στη μεγάλη οικογένεια των επιχειρήσεων του.

Κορκίδης: Καλό ταξίδι στον Παράδεισο

Ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας θα τον θυμάται με θαυμασμό για την λαμπρή του πορεία ως ανθρώπου και επιχειρηματία και για  το ουσιαστικό έργο που αφήνει πίσω του.

Είμαι σοκαρισμένος από τον ξαφνικό θάνατο του φίλου Στέλιου Σκλαβενίτη. Τους καλούς ανθρώπους τους παίρνει νωρίτερα ο Θεός κοντά του. Η μνήμη του θα είναι αιωνία στον εμπορικό κόσμο για όλα τα καλά που προσέφερε. Καλό ταξίδι στον Παράδεισο! σχολίασε ο κ. Κορκίδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις