Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δυσάρεστη εξέλιξη με τον επιχειρηματία που πυροβόλησαν οι ληστές
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυσάρεστη εξέλιξη με τον επιχειρηματία που πυροβόλησαν οι ληστές

Πάνω από 10 ώρες στο χειρουργείο, μάχη των γιατρών στο Γ. Γεννηματάς για να τον κρατήσουν στη ζωή Λίγες ώρες μετά την πρώτη πολύωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ο 52χρονος επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε τα ξημερώματα από ληστές στην Κηφισιά, μπήκε ξανά στο χειρουργείο. Σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο Γεννηματάς, ο τραυματίας παρουσίασε ακατάσχετη αιμορραγία […]

Πάνω από 10 ώρες στο χειρουργείο, μάχη των γιατρών στο Γ. Γεννηματάς για να τον κρατήσουν στη ζωή

Λίγες ώρες μετά την πρώτη πολύωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ο 52χρονος επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε τα ξημερώματα από ληστές στην Κηφισιά, μπήκε ξανά στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο Γεννηματάς, ο τραυματίας παρουσίασε ακατάσχετη αιμορραγία και κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε νέα επέμβαση στο νεφρό.

Όπως μετέδωσε πριν λίγο το STAR, οι γιατροί προχώρησαν σε αφαίρεση του νεφρού του 52χρονου.

Όπως δήλωσε η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Αννα Μάϊνα, ο 52χρονος «χειρουργήθηκε από τις πέντε και μισή το πρωί από όλες τις ειδικότητες γιατρών, είχε χάσει πολύ αίμα και είχε τραυματισμό πολλαπλών οργάνων. Oι τραυματισμοί είναι στον κορμό και στον μηρό ενώ υπάρχουν και θλαστικά τραύματα στο κεφάλι».

Στο πλευρό του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή, η σύζυγός του, συγγενείς αλλά και φίλοι του Αλέξανδρου.

Σε σοκ η γυναίκα του θύματος – Οι πρώτες δηλώσεις της

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από την πρώτη κατάθεση που έκανε η σύζυγος του θύματος στην αστυνομία

Όταν ξύπνησε με τον σύζυγό της αντίκρισαν δύο κουκουλοφόρους μέσα στο υπνοδωματιό τους που τους έβριζαν και τους απειλούσαν στα ελληνικά.

Ο άνδρας της, τονίζει, πιάστηκε στα χέρια με έναν από τους ληστές ο οποίος προηγουμένως τον είχε χτυπήσει στο κεφάλι με ένα σιδερένιο αντικείμενο. Εκείνη την στιγμή ο δεύτερος τον πυροβόλησε στην πλάτη.

Ληστεία στην Κηφισιά: Ώρες στο χειρουργείο το θύμα – «Χάθηκε πολύ αίμα»

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις