Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κούλογλου: Δεξιός, με εθνικιστικές τάσεις ο Καμμένος (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κούλογλου: Δεξιός, με εθνικιστικές τάσεις ο Καμμένος (vid)

Το τέλος της κυβερνητικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, μετά το τέλος των μνημονίων, προανήγγειλε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου. «Η ιστορική περίοδος που επέβαλε αυτή τη συμφωνία τελειώνει με το τέλος των μνημονίων», ανέφερε χαρακτηριστικά o κ. Κούλογλου στον ΣΚΑΙ. O ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι η συμμαχία με τον Πάνο Καμμένο ήταν […]

Το τέλος της κυβερνητικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, μετά το τέλος των μνημονίων, προανήγγειλε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου.

«Η ιστορική περίοδος που επέβαλε αυτή τη συμφωνία τελειώνει με το τέλος των μνημονίων», ανέφερε χαρακτηριστικά o κ. Κούλογλου στον ΣΚΑΙ.

O ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι η συμμαχία με τον Πάνο Καμμένο ήταν η μόνη λύση, προκειμένου να μπορεί να σταθεί η κυβέρνηση.

Μάλιστα, χαρακτήρισε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ «δεξιό, με εθνικιστικές τάσεις». 

«Τώρα, όταν τελειώσουν τα μνημόνια, και θα τελειώσουν τον Αύγουστο, θα τελειώσει και η συνεργασία», τόνισε ο κ. Κούλογλου.

Κουμουτσάκος για Καμμένο: Κι όμως αυτά, τα έχει πει ο ίδιος άνθρωπος!

Την ίδια ώρα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «ανοίγει παράθυρο» συνεργασίας με το Κίνημα Αλλαγής, αφήνοντας αιχμές για «τομές με το παρελθόν» που πρέπει να κάνει.

Όπως δήλωσε:

Στην περίπτωση που υπάρξει δυνατότητα δημιουργίας δημοκρατικής πλειοψηφίας, θα κυβερνήσει με την Κεντροαριστερά. Ό,τι διαμορφώνουμε και στην Ευρώπη και προσπαθούμε να κάνουμε, είναι μια συμμαχία… Αριστεράς – Κεντροαριστεράς για να επιβάλλουμε νέα ατζέντα κοινωνικής Δικαιοσύνης.

Το Κίνημα Αλλαγής θα πρέπει να προχωρήσει τις δικές τους επεξεργασίες, κάνοντας τομές με το παρελθόν. Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το μέλλον.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις