Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Γιώργος Σαββίδης: Η αποκάλυψη και το πρωταπριλιάτικο τρολάρισμα…
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιώργος Σαββίδης: Η αποκάλυψη και το πρωταπριλιάτικο τρολάρισμα…

Αποκαλυπτικός ήταν ο γιος του Ιβάν Σαββίδης, Γιώργος, σε συζήτηση με φίλο του ΠΑΟΚ σε σχόλια κάτω από ανάρτηση στο instagram. Το μέλος του ΔΣ της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ έγραψε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή για την επόμενη χρονιά, ενώ χαρακτήρισε τον Λουτσέσκου ως την καλύτερη μεταγραφή στην εξαετία που η οικογένειά του […]

Αποκαλυπτικός ήταν ο γιος του Ιβάν Σαββίδης, Γιώργος, σε συζήτηση με φίλο του ΠΑΟΚ σε σχόλια κάτω από ανάρτηση στο instagram.

Το μέλος του ΔΣ της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ έγραψε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή για την επόμενη χρονιά, ενώ χαρακτήρισε τον Λουτσέσκου ως την καλύτερη μεταγραφή στην εξαετία που η οικογένειά του βρίσκεται στην Τούμπα.

“Η ομάδα μας θα είναι περισσότερο ενισχυμένη την επόμενη χρονιά. Έχουμε ήδη υπογράψει με έναν παίκτη. Μερικές ακόμη μεταγραφές και θα είμαστε καλά. Ωστόσο, ακόμη πιστεύω πως η καλύτερη μεταγραφή του ΠΑΟΚ αυτά τα έξι χρόνια ήταν ο Ραζβάν”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Σαββίδης: «Ευχαριστώ, είχα τεράστια… στύση»

Σήμερα εντωμεταξύ έκανε και πρωταπριλιάτικο τρολάρισμα αφιερωμένο στους… φίλους του στον Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, έγραψε στο instagram:

«Μετά την τριετή τιμωρία του πατέρα μου, θα γίνει αυτό που ζητάει ο λαός. Ο Ιβάν Σαββίδης κατεβαίνει βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στην Β’ Πειραιώς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις