Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: «Βόμβα» για οικειοθελή αποχώρηση (vid)
LIFESTYLE

Survivor: «Βόμβα» για οικειοθελή αποχώρηση (vid)

Φήμες θέλουν τον παίκτη των Μαχητών να έχει αποχωρήσει από το Survivor. Ο λόγος για τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο. Τις τελευταίες ημέρες, πληροφορίες κάνουν λόγο για οικειοθελή αποχώρησή του από το πετυχημένο παιχνίδι, λόγω του κλίματος που επικρατεί στην ομάδα. Διαβάστε ακόμα MasterChef 2: «Πυρά» κατά των κριτών από πρώην παίκτη (vid) «Ο Θοδωρής ήταν από τα […]

Φήμες θέλουν τον παίκτη των Μαχητών να έχει αποχωρήσει από το Survivor.

Ο λόγος για τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο. Τις τελευταίες ημέρες, πληροφορίες κάνουν λόγο για οικειοθελή αποχώρησή του από το πετυχημένο παιχνίδι, λόγω του κλίματος που επικρατεί στην ομάδα.

Διαβάστε ακόμα

MasterChef 2: «Πυρά» κατά των κριτών από πρώην παίκτη (vid)

«Ο Θοδωρής ήταν από τα πιο, όχι καλόψυχα, σε βαθμό …εγκληματικότητας καλός. Δηλαδή, από αυτούς που τους σπρώχνεις, πέφτει κάτω, σηκώνεται, τινάζεται και λέει δεν πειράζει. Για τέτοια καλοσύνη μιλάμε. Κάτι δεν πάει καλά. Δηλαδή, μήπως βλέπει κάτι ο Θοδωρής εκεί μέσα που θα δικαιωθεί πολύ αργότερα;», εξέφρασε στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού.

Και συνέχισε: «Εγώ πιστεύω ότι τώρα που μιλάμε μπορεί ήδη να έχει φύγει. Μπορεί και να έχει φύγει τώρα που μιλάμε. Κάτι βλέπει, κάτι τον ενοχλεί εκεί πέρα. Σαν να τον ενοχλεί κάτι υποκριτικό, κάτι περίεργο, που εμείς δεν το καταλαβαίνουμε. Γιατί στο μοντάζ μας δείχνουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα, το οποίο μου είπε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που συνάντησα προχθές και είπαμε πολλά για τα περσινά».

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις