Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / DWTS: Έκπληξη με την αποχώρηση και ένα φιλί στον Λιάγκα (vid)
LIFESTYLE

DWTS: Έκπληξη με την αποχώρηση και ένα φιλί στον Λιάγκα (vid)

Εκπλήξεις είχε το 10ο live του Dancing with the Stars με την Ευαγγελία Αραβανή να κάνει ανακοινώσεις στους διαγωνιζόμενους. Από τη χορευτική δοκιμασία ένα ζευγάρι θα κέρδιζε ασυλία για το επόμενο live, ενώ δεν θα υπήρχε αποχώρηση. «Eχω να σας ανακοινώσω κάτι: Έχουμε ένα πασχαλινό δώρο για όλους εσάς, ή μάλλον δύο θα έλεγα καλύτερα. […]

Εκπλήξεις είχε το 10ο live του Dancing with the Stars με την Ευαγγελία Αραβανή να κάνει ανακοινώσεις στους διαγωνιζόμενους.

Από τη χορευτική δοκιμασία ένα ζευγάρι θα κέρδιζε ασυλία για το επόμενο live, ενώ δεν θα υπήρχε αποχώρηση.

«Eχω να σας ανακοινώσω κάτι: Έχουμε ένα πασχαλινό δώρο για όλους εσάς, ή μάλλον δύο θα έλεγα καλύτερα. Απόψε το ζευγάρι που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία κερδίζει ασυλία για το επόμενο live.

Dancing with the Stars: «Έριξαν» το σκηνικό με την… καυτή εμφάνισή τους (vid)

Και τι εννοώ με αυτό: Θα χορέψει κανονικά στο Dancing with the stars αλλά θα είναι εκτός διαγωνισμού. Σώζεται αυτόματα. Και συνεχίζω, γιατί όπως σας είπα και πριν έχω δύο εκπλήξεις.

Σήμερα ξεκινάμε οκτώ και θα τελειώσουμε 8. Δεν υπάρχει αποχώρηση. Όπως καταλαβαίνετε, απόψε απλά χορεύετε και το ευχαριστιέστε και είστε πανέτοιμοι να κατακτήσετε την κορυφή» ανακοίνωσε η Ευαγγελία Αραβανή.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η παίκτρια που κέρδισε ασυλία αφού το αργεντίνικο τάνγκο της ενθουσίασε κριτές και κοινό.

Ενθουσιάστηκε και η ίδια και σκαρφάλωσε στο τραπέζι των κριτών και φίλησε τον Γιώργο Λιάγκα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις