Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τσιάρτας: Πού ζεις βρε ανεκδιήγητε αστείε…
ΕΛΛΑΔΑ

Τσιάρτας: Πού ζεις βρε ανεκδιήγητε αστείε…

Ο Βασίλης Τσιάρτας εξαπέλυσε επίθεση κατά του Νίκου Τόσκα για τη δήλωση που έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη στον αναφορικά με την υπόθεση του 88χρονου. Ο ηλικιωμένος πυροβόλησε τους δύο ληστές που μπήκαν στο σπίτι του στη Γλυφάδα, τραυμάτισε τον έναν και το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις. “Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ, δεν μπορεί ο κάθε πολίτης […]

Ο Βασίλης Τσιάρτας εξαπέλυσε επίθεση κατά του Νίκου Τόσκα για τη δήλωση που έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη στον αναφορικά με την υπόθεση του 88χρονου.

Ο ηλικιωμένος πυροβόλησε τους δύο ληστές που μπήκαν στο σπίτι του στη Γλυφάδα, τραυμάτισε τον έναν και το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις.

“Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ, δεν μπορεί ο κάθε πολίτης να κατέχει και να κάνει χρήση όπλου απλά γιατί βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι” ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Τόσκας για 88χρονο: «Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ»

Οργισμένος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook:

“Τόσκας: Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ για να έχει ο κάθε πολίτης όπλο. Που ζεις βρε ανεκδιήγητε αστείε κ λες τέτοιες μπαρούφες?? Που είναι η ασφάλεια που πρέπει να έχουμε?? Άι σιχτίρ πια κάθε μέρα θα την πείτε τη μα@@@ια σας”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις