Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αιματηρό επεισόδιο: 25χρονη μαχαίρωσε 34χρονη!
ΕΛΛΑΔΑ

Αιματηρό επεισόδιο: 25χρονη μαχαίρωσε 34χρονη!

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε χτες (30/3) το βράδυ- γύρω στις 19.30- σε γνωστό χώρο άθλησης του Βόλου, όπου μία γυναίκα φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι μία άλλη. Σύμφωνα με το e-thessalia. gr, μια 25χρονη κατηγορείται ότι μαχαίρωσε μια 34χρονη, με πιθανή αιτία τις προσωπικές διαφορές, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο αριστερό της χέρι. Η 34χρονη φέρεται να […]

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε χτες (30/3) το βράδυ- γύρω στις 19.30- σε γνωστό χώρο άθλησης του Βόλου, όπου μία γυναίκα φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι μία άλλη.

Σύμφωνα με το e-thessalia. gr, μια 25χρονη κατηγορείται ότι μαχαίρωσε μια 34χρονη, με πιθανή αιτία τις προσωπικές διαφορές, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο αριστερό της χέρι.

Η 34χρονη φέρεται να αποχώρησε αιμόφυρτη από τον χώρο και με τα πόδια πήγε μέχρι το Νοσοκομείο Βόλου, για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Διαβάστε ακόμα

Του επιτέθηκαν ληστές κι έπαθε ανακοπή

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου ωστόσο κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί επειγόντως η τραυματίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Θεσσαλίας, καθώς έχρηζε άμεσης επέμβασης αγγειοχειρουργού, η οποία έγινε άμεσα, γιατί κινδύνευε να χάσει το άκρο της.

Σύμφωνα με μαρτυρία και οι δύο γυναίκες φέρονται να αθλούνται τακτικά στον χώρο, όπου ήρθαν αντιμέτωπες. Η μία μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι άνεργη.

Όπως έγινε γνωστό, πριν την επίθεση οι δύο γυναίκες φέρεται να αντάλλαξαν ύβρεις και απειλές, προκαλώντας το ενδιαφέρον των παρόντων, που μετά την επίθεση ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Η 25χρονη παρέμεινε στον χώρο, με συνέπεια να συλληφθεί από τους αστυνομικούς και να κρατείται, με την κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης από πρόθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις