Σάλος με 35χρονο: Βίαζε τον 8χρονο γιο της γειτόνισσάς του!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος με 35χρονο: Βίαζε τον 8χρονο γιο της γειτόνισσάς του!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας 35χρονος βίαζε τον 8χρονο γιο της γειτόνισσάς του στη Ρόδο. Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του νησιού, με τους κατοίκους να είναι εξοργισμένοι με τον δράστη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν έχει δώσει σημεία ζωής και προφανώς κρύβεται σε κάποιο αγρόκτημα. Σύμφωνα με τη dimokratiki. gr, η ανύπαντρη αλλοδαπή μητέρα, που […]

31.03.2018 | 16:16

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας 35χρονος βίαζε τον 8χρονο γιο της γειτόνισσάς του στη Ρόδο.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του νησιού, με τους κατοίκους να είναι εξοργισμένοι με τον δράστη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν έχει δώσει σημεία ζωής και προφανώς κρύβεται σε κάποιο αγρόκτημα.

Σύμφωνα με τη dimokratiki. gr, η ανύπαντρη αλλοδαπή μητέρα, που εργάζεται σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο χωριό, ενημερώθηκε τυχαία από το 10χρονο παιδί της, ότι ο κατά δύο χρόνια μικρότερος αδελφός του, συχνάζει στο σπίτι του 35χρονου αλλοδαπού, γείτονά τους και ότι ο τελευταίος του δίνει χρήματα.

Διαβάστε ακόμα

Θρίλερ με τον 58χρονο που κρατούσε αιχμάλωτα τα ξαδέλφια του (vid)

Η μητέρα μίλησε με το 8χρονο παιδί της και πληροφορήθηκε ότι ο 35χρονος τον Ιούνιο του 2017, τον οδήγησε στο σπίτι του και εκεί αφού έβαλε στην τηλεόραση του βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο τον εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις, προσφέροντάς του ως αμοιβή 5 ευρώ. Αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες, επαναλήφθηκε κι άλλες φορές.

Η μητέρα, όπως έγινε γνωστό, ενημέρωσε οικεία της πρόσωπα και την αστυνομία την 27η Μαρτίου 2018 κι έκτοτε ξεκίνησαν έρευνες τόσο από πολίτες όσο κι από την αστυνομία για τον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Ο 35χρονος, που βοηθά σε γεωργικές εργασίες κατοίκους του χωριού, εφέρετο να έχει διαφύγει από την Ρόδο με αεροπλάνο. Η πληροφορία σύμφωνα με κατοίκους του χωριού δεν επιβεβαιώθηκε από την έρευνα που ακολούθησε και εικάζεται ότι κρύβεται σε κάποιο αγρόκτημα.

Το παιδί και η μητέρα του, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν καταθέσει ενώ θα επιληφθεί και παιδοψυχολόγος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Μαργαρίτης του ΠΑΣΟΚ παρομοίασε τον Νετανιάχου με τους ναζί: «Και ο Χίτλερ εκλεγμένος ήταν!» - Ανατριχιαστική η σύγκριση, λέει ο Γεωργιάδης 31.03.2018 | 16:16
Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: «Κατώτατος μισθός 3.500 ευρώ – αλλά ποιος τολμά να το πει;» 31.03.2018 | 16:16
Ο ΣΥΡΙΖΑ, η «Ομάδα Αλήθειας» και οι… παστίλιες του Χαβιέ Μπαρδέμ 31.03.2018 | 16:16
Χιλιανός κακοποιός συνελήφθη στην Ελλάδα ως αρχηγός συμμορίας διαρρηκτών πολυτελών κατοικιών σε πέντε χώρες 31.03.2018 | 16:16
22χρονος τοξικοεξαρτημένος πουλούσε κλεμμένο όπλο αστυνομικού (!) σε 44χρονο 31.03.2018 | 16:16
Μύκονος: Δις ισόβια και 20 χρόνια κάθειρξη σε εργολάβο για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό των δίδυμων κορών του 31.03.2018 | 16:16
Ozempic: Το μέσο μήκος πέους αυξάνεται και κάποιοι πιστεύουν ότι ευθύνονται τα φάρμακα αδυνατίσματος 31.03.2018 | 16:16
Σοκ στη Μινεσότα: Ένοπλος σκότωσε πολιτειακή βουλευτή και τον σύζυγό της 31.03.2018 | 16:16
Exit mobile version