Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΝΔ για Μαρίνο: Να είναι σεμνότερος, έδινε έργα στον εαυτό του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για Μαρίνο: Να είναι σεμνότερος, έδινε έργα στον εαυτό του

Η επιστολή παραίτησης του Στάθη Μαρίνου και κυρίως η αναφορά του ότι δέχεται πόλεμο από τη ΝΔ προκάλεσαν την σφοδρή αντίδραση των βουλευτών της που συμμετέχουν στην επιτροπή ΔΕΚΟ. Ο Κωστής Χατζηδάκης έκανε λόγο για θράσος του κ. Μαρίνου. «Χρειάστηκε ένα εικοσιτετράωρο το Μέγαρο Μαξίμου για να αντιληφθεί αυτό που είχαν καταλάβει βουλευτές της κυβερνητικής […]

Η επιστολή παραίτησης του Στάθη Μαρίνου και κυρίως η αναφορά του ότι δέχεται πόλεμο από τη ΝΔ προκάλεσαν την σφοδρή αντίδραση των βουλευτών της που συμμετέχουν στην επιτροπή ΔΕΚΟ.

Ο Κωστής Χατζηδάκης έκανε λόγο για θράσος του κ. Μαρίνου.

«Χρειάστηκε ένα εικοσιτετράωρο το Μέγαρο Μαξίμου για να αντιληφθεί αυτό που είχαν καταλάβει βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Ήταν ακατάλληλος για τη θέση. Ενώ λέει ότι δέχεται επικοινωνιακό πόλεμο και τίποτα μεμπτό δεν υπήρξε εναντίον του, σήμερα εμείς έχουμε πρόσθετα στοιχεία εναντίον του. Ήρθαν σε γνώση μας στοιχεία με βάση τα οποία δίνει έργα στον ίδιο του τον εαυτό του.

Τέλος ο Μαρίνος, πριν καν αρχίσει!

Έδωσε 2 διαφορετικά έργα , το ένα της τάξεως των 7316 € και το δεύτερο αξίας 37.000 € στα τέλη του 2017.

Έδινε στον εαυτό του δηλαδή όταν ήταν σύμβουλος της ΗΔΙΚΑ και ανέθετε στον εαυτό του αυτά τα δύο έργα. Θα ήταν καλύτερο ο κ. Μαρίνος να ήταν σεμνότερος διότι προσβάλλει και αυτούς που τον πρότειναν.»

Και ο Γιάννης Βρούτσης έκανε λόγο για θρασύτατη επιστολή του κ.Μαρίνου και έθεσε τα ερωτήματα προς τον Πρόεδρο της Βουλής «εάν η εταιρεία του κ.Μαρινου είχε φορολογική ενημερότητα, είχε ισολογισμούς, είχε υποβάλει φορολογική δήλωση, και εάν ο ίδιος παραμένει ακόμα και σήμερα σύμβουλος της ΗΔΙΚΑ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις