Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητο του σε στρατιωτικούς
ΚΟΣΜΟΣ

Άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητο του σε στρατιωτικούς

Συναγερμός σήμανε στις γαλλικές Αρχές το πρωί της Πέμπτης όταν ένας άνδρας προσπάθησε να πέσει με το αυτοκίνητο του πάνω σε στρατιωτικούς. Συγκεκριμένα, ο άνδρας προσπάθησε να πέσει με το αυτοκίνητο που οδηγούσε πάνω σε στρατιωτικούς οι οποίοι είχαν βγει για τρέξιμο από το στρατόπεδο της Βαρς-Αλιέρ-ε-Ρισέ, στην Ιζέρ, στην κεντροανατολική Γαλλία, όπως έγινε γνωστό […]

Συναγερμός σήμανε στις γαλλικές Αρχές το πρωί της Πέμπτης όταν ένας άνδρας προσπάθησε να πέσει με το αυτοκίνητο του πάνω σε στρατιωτικούς.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας προσπάθησε να πέσει με το αυτοκίνητο που οδηγούσε πάνω σε στρατιωτικούς οι οποίοι είχαν βγει για τρέξιμο από το στρατόπεδο της Βαρς-Αλιέρ-ε-Ρισέ, στην Ιζέρ, στην κεντροανατολική Γαλλία, όπως έγινε γνωστό από πηγές προσκείμενες στην έρευνα για την υπόθεση.

20 μετανάστες νεκροί από φωτιά σε λεωφορείο

Μία από τις πηγές διευκρίνισε ότι στις 8:45 το πρωί, κοντά στο στρατόπεδο, ένας άνδρας προσπάθησε να “πέσει πάνω σε στρατιωτικούς του 93ου συντάγματος πυροβολικού στην ορεινή περιοχή του Βαρς, οι οποίοι φαινόταν σαφώς ότι ήταν στρατιωτικοί και στη συνέχεια διέφυγε”.

Μία άλλη πηγή που αναφέρθηκε στο περιστατικό σημείωσε ότι “λόγω των συνθηκών, το περιστατικό αυτό ελήφθη σοβαρά υπόψη, μολονότι δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα του οδηγού. Κανένας δεν τραυματίστηκε”.

Άνδρες της αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη που τράπηκε σε φυγή.

Spiegel: Πώς οι διακινητές εκμεταλλεύονται τα ελληνικά νησιά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις