Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Υπόθεση Λαγούδη: Από τον Εισαγγελέα «κρέμεται» η οικογένειά της
ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Λαγούδη: Από τον Εισαγγελέα «κρέμεται» η οικογένειά της

Από τον Εισαγγελέα «κρέμεται» η οικογένειά της Ειρήνης Λαγούδη ώστε να αποφασίσει για την εξέλιξη της υπόθεσης. Ο Εισαγγελέας θα λάβει στα χέρια του τη νέα πραγματογνωμοσύνη του τεχνικού συμβούλου που όρισε η οικογένεια της άτυχης 44χρονης. Έτσι, τη Μεγάλη Δευτέρα ανοίγει εκ νέου η υπόθεση ώστε να ορίσει εκείνος αν θα ασκήσει ποινική δίωξη κατά αγνώστων […]

Από τον Εισαγγελέα «κρέμεται» η οικογένειά της Ειρήνης Λαγούδη ώστε να αποφασίσει για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ο Εισαγγελέας θα λάβει στα χέρια του τη νέα πραγματογνωμοσύνη του τεχνικού συμβούλου που όρισε η οικογένεια της άτυχης 44χρονης. Έτσι, τη Μεγάλη Δευτέρα ανοίγει εκ νέου η υπόθεση ώστε να ορίσει εκείνος αν θα ασκήσει ποινική δίωξη κατά αγνώστων ή συγκεκριμένων προσώπων ή όχι.

Σύμφωνα με την έκθεση του πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη ήταν καλοσχεδιασμένη ώστε να φανεί ως αυτοχειρία. Όπως αναφέρει ο πραγματογνώμονας της οικογένειας, ακολούθησε καβγάς και στη συνέχεια ο δράστης ή οι δράστες έβαλαν σε εφαρμογή το σατανικό τους σχέδιο.

Διαβάστε ακόμα

Υπόθεση Λαγούδη: Έκθεση… καταπέλτης! «Την στρίμωξαν για να…»

«Είναι προφανές ότι και εγώ και οι συνεργάτες μου αλλά και οι τεχνικοί σύμβουλοι έχουμε καταλήξει στο «ποιοι» και «γιατί» σκότωσαν την Ειρήνη Λαγούδη. Και μάλιστα, αυτές τις σκέψεις τις μοιράζονται και οι αστυνομικοί του Αγρινίου», εξέφρασε ο Βασίλης Ταουξής στο protothema. gr.

Και προσέθεσε: «Ενδεχομένως η Ειρήνη ήξερε πρόσωπα και πράγματα και ήταν σε μια κόντρα με τους δράστες για να αποκαλύψει πιθανές κρυφές άλλες δραστηριότητές τους. Όλοι πιστεύουμε πως σε αυτή την υπόθεση υπήρξε έγκλημα, άρα θα υπάρξει και τιμωρία. Θεωρώ ότι σύντομα η δικαιοσύνη θα οδηγηθεί όχι απλώς στα ίχνη αλλά σε άσκηση κατηγορίας κατά των φυσικών αυτουργών αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος».

«Την Τρίτη πρόκειται να πάνε στο Αγρίνιο και πάλι, μια ομάδα νομικών συμβούλων και δικηγόρων της υπόθεσης προκειμένου να επισκεφθούν τον Εισαγγελέα. Θα γίνει ένας νέος κύκλος ερευνών για να ψάξουμε νέα στοιχεία που έχουν περιέλθει εν γνώση μας»κατέληξε ο κος Ταουξής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις