Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τα λόγια του Μέσι στα αποδυτήρια μετά τον ιστορικό «διασυρμό»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τα λόγια του Μέσι στα αποδυτήρια μετά τον ιστορικό «διασυρμό»

Στα αποδυτήρια φαίνεται πως βρέθηκε ο Λιονέλ Μέσι μετά τη σκληρή ήττα της Αργεντινής από την Ισπανία. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο γήπεδο την ημέρα της αναμέτρησης αλλά δεν άντεξε και αποχώρησε. Βέβαια, δεν έγινε γνωστό αν επέστρεψε αργότερα στις κερκίδες ή εάν πήγε στα αποδυτήρια απευθείας. Σύμφωνα όμως με την εφημερίδα «La Nacion» της Αργεντινής, ο Μέσι έδειχνε […]

Στα αποδυτήρια φαίνεται πως βρέθηκε ο Λιονέλ Μέσι μετά τη σκληρή ήττα της Αργεντινής από την Ισπανία.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο γήπεδο την ημέρα της αναμέτρησης αλλά δεν άντεξε και αποχώρησε. Βέβαια, δεν έγινε γνωστό αν επέστρεψε αργότερα στις κερκίδες ή εάν πήγε στα αποδυτήρια απευθείας.

Σύμφωνα όμως με την εφημερίδα «La Nacion» της Αργεντινής, ο Μέσι έδειχνε αποφασισμένος να βοηθήσει τους συμπαίκτες του να ξεπεράσουν το σοκ με τον ίδιο να ηγείται στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Διαβάστε ακόμα

Η Ισπανία «διέσυρε» την Αργεντινή – Δεν άντεξε ο Μέσι (vid)

«Σηκώστε κεφάλι. Αυτό θα το περάσουμε μαζί, μαζί θα πάμε μπροστά», φαίνεται πως ήταν τα λόγια του μεγάλου ποδοσφαιριστή, ο οποίος προτίμησε να μην πει κάτι περισσότερο δεδομένης της κατάστασης.

Θυμίζουμε πως η Αργεντινή έκανε μια τραγική εμφάνιση με τον Λιονέλ Μέσι να μένει εκτός του αγώνα και με την αντίπαλη ομάδα να βρίσκει την ιδανική ευκαιρία για να το εκμεταλλευτεί και να σκοράρει 6 φορές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις