Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / “Θα περιμένω με ενδιαφέρον κάποια στιγμή να κοιταχτούμε στα μάτια…”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Θα περιμένω με ενδιαφέρον κάποια στιγμή να κοιταχτούμε στα μάτια…”

Αμέσως μετά την απόφαση για την τιμωρία του ΠΑΟΚ με αφαίρεση βαθμών και τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έκανε λόγο για σκληρή ποινή. Ωστόσο, άπαντες στην Τούμπα περίμεναν να ακούσουν το σχόλιο του Ιβάν Σαββίδη για το σκέλος της προσωπικής τιμωρίας του, τον τριετή αποκλεισμό και το πρόστιμο των 100.000 ευρώ. Όπως υποστηρίζουν […]

Αμέσως μετά την απόφαση για την τιμωρία του ΠΑΟΚ με αφαίρεση βαθμών και τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έκανε λόγο για σκληρή ποινή.

Ωστόσο, άπαντες στην Τούμπα περίμεναν να ακούσουν το σχόλιο του Ιβάν Σαββίδη για το σκέλος της προσωπικής τιμωρίας του, τον τριετή αποκλεισμό και το πρόστιμο των 100.000 ευρώ.

Όπως υποστηρίζουν οι στενοί συνεργάτες , σύμφωνα με τον SPORT 24, που που συνομίλησαν μαζί του, ήταν ήρεμος και δεν ξαφνιάστηκε από το ύψος της ποινής.

Βαριά… καμπάνα για τον ΠΑΟΚ: Η απόφαση για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Χαρακτηριστικά, έλεγε: “Κανείς δεν μπορεί να μου επιβάλλει μεγαλύτερες τιμωρίες από αυτές που βάζω εγώ στον εαυτό μου. Η κουβέντα για το θέμα αυτό θα σταματήσει εδώ, εξακολουθούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη.

 Θα περιμένω με ενδιαφέρον κάποια στιγμή να κοιταχτούμε στα μάτια με εκείνους που δήθεν απείλησα κι εγώ θα έχω καθαρή τη συνείδησή μου”. Μάλιστα, φρόντισε να στείλει και ένα μήνυμα για την ομάδα, λέγοντας στους συνομιλητές του: “Προχωράμε και ενισχύουμε την ομάδα”.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις