Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Κοτζιάς θα συναντηθεί στο τέλος με τη Νέα Δημοκρατία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κοτζιάς θα συναντηθεί στο τέλος με τη Νέα Δημοκρατία

Δευτέρα και Τρίτη αναμένεται ότι θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά με τους αρχηγούς των κομμάτων. Ο ΥΠΕΞ θα ενημερώσει τον καθένα χωριστά, για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κοτζιάς θα είναι αυτός που θα μεταβεί στην έδρα των κομμάτων και όχι το […]

Δευτέρα και Τρίτη αναμένεται ότι θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά με τους αρχηγούς των κομμάτων.

Ο ΥΠΕΞ θα ενημερώσει τον καθένα χωριστά, για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κοτζιάς θα είναι αυτός που θα μεταβεί στην έδρα των κομμάτων και όχι το αντίθετο.

Η αρχή όμως δεν θα γίνει με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως θα όριζε το πρωτόκολλο, μετά την άρνηση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, να αποδεχθεί την πρόσκληση ενημέρωσής του από τον υπουργό Εξωτερικών και την αντικατάστασή του από τον τομεάρχη Εξωτερικών του κόμματος, Γιώργο Κουμουτσάκο.

Για τον λόγο αυτόν, ο κ. Κοτζιάς, θα συναντηθεί με τον κ. Κουμουτσάκο στο τέλος, μετά από τις συναντήσεις που θα έχει με τη Φώφη Γεννηματά, τον Δημήτρη Κουτσούμπα, τον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Βασίλη Λεβέντη.

Ο ίδιος σχολιάζοντας το θέμα, είπε ότι τη Δευτέρα θα είναι η πρώτη φορά μετά από 29 χρόνια που θα διαβεί την πόρτα στο «Σπίτι του λαού», στον Περισσό, για τη συνάντησή του με τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Την Τρίτη αναμένεται η συνάντηση με τη Φώφη Γεννηματά.

Νίμιτς για Σκοπιανό: Υπάρχει βελτίωση, αλλά και δύσκολα θέματα (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις