Επίσημη θέση ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στον Πειραιά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσημη θέση ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στον Πειραιά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Επίσημη θέση σε όσα έγιναν στον Πειραιά με τα επεισόδια ανάμεσα σε φίλους του Ολυμπιακού και την Αστυνομία, πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ. «Η προσπάθεια τραμπούκων να ματαιώσουν την εκδήλωση με ομιλητή τον Ευκλείδη Τσακαλώτο έπεσε στο κενό», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για τα επεισόδια που έγιναν στον Πειραιά το απόγευμα της Τετάρτης. Οπαδοί του […]

29.03.2018 | 09:40

Επίσημη θέση σε όσα έγιναν στον Πειραιά με τα επεισόδια ανάμεσα σε φίλους του Ολυμπιακού και την Αστυνομία, πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η προσπάθεια τραμπούκων να ματαιώσουν την εκδήλωση με ομιλητή τον Ευκλείδη Τσακαλώτο έπεσε στο κενό», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για τα επεισόδια που έγιναν στον Πειραιά το απόγευμα της Τετάρτης.

Οπαδοί του Ολυμπιακού συγκρούστηκαν με την Αστυνομία (pics-vid)

Η καλύτερη απάντηση σε όσους θεωρούν ότι με τις απειλές και τη βία θα εκφοβίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση ήταν η μαζική συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας στην εκδήλωση, αλλά και ο πλούτος του διαλόγου που αναπτύχθηκε, σημειώνει η Κουμουνδούρου.

«Στις προσφυγικές και λαϊκές γειτονιές του Πειραιά δεν έχουν θέση οι οπαδοί της ποδοσφαιροποίησης της πολιτικής, ούτε οι τραμπούκοι του Μαρινάκη», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παραθέτει μια φωτογραφία της «μαζικής εκδήλωσης» για τους «διαφόρους ανθυπαλλήλους του κ. Μαρινάκη» και κλείνει με τη φράση «αλλά όμοιος ομοίω αεί πελάζει…».

Τσακαλώτος: Όπως φαίνεται, δεν είναι της μοίρας μου να πάω στο Κρεμλίνο (vid)

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η προσπάθεια τραμπούκων να ματαιώσουν την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά με ομιλητή τον Ε. Τσακαλώτο έπεσε στο κενό.

Η μαζική συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας στην εκδήλωση, αλλά και ο πλούτος του διαλόγου που αναπτύχθηκε είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους θεωρούν ότι με τις απειλές και τη βία θα εκφοβίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση.

Στις προσφυγικές και λαϊκές γειτονιές του Πειραιά δεν έχουν θέση οι οπαδοί της ποδοσφαιροποίησης της πολιτικής, ούτε οι τραμπούκοι του Μαρινάκη.

Για τους διαφόρους ανθυπαλλήλους του κ. Μαρινάκη παραθέτουμε και μια φωτογραφία της μαζικής εκδήλωσης: αλλά όμοιος ομοίω αεί πελάζει…»

Exit mobile version