Μόδα – μαϊμού στο Facebook: Γράφοντας «BFF», τότε…

PLUS

Μόδα – μαϊμού στο Facebook: Γράφοντας «BFF», τότε…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Μόδα… μαϊμού είναι το να γράφει κανείς στα σχόλια στο Facebook τη λέξη «BFF». Τις τελευταίες ημέρες, έχει κυκλοφορήσει στο αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης η τάση να γράφουν οι χρήστες στα σχόλια το «BFF». Στόχος να ελέγξουν αν ο λογαριασμός τους είναι ασφαλής. Αν πρασινίσει η λέξη, τότε όλα βαίνουν ομαλώς. Αν όμως μείνει μαύρο, τότε χτυπά- […]

29.03.2018 | 10:16

Μόδα… μαϊμού είναι το να γράφει κανείς στα σχόλια στο Facebook τη λέξη «BFF».

Τις τελευταίες ημέρες, έχει κυκλοφορήσει στο αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης η τάση να γράφουν οι χρήστες στα σχόλια το «BFF».

Στόχος να ελέγξουν αν ο λογαριασμός τους είναι ασφαλής. Αν πρασινίσει η λέξη, τότε όλα βαίνουν ομαλώς. Αν όμως μείνει μαύρο, τότε χτυπά- υποτίθεται- «καμπανάκι».

Διαβάστε ακόμα

Πώς να προστατευτείτε από το… φακέλωμα στο Facebook

«Ο Mark Zuckerberg, CEO της Facebook, δημιούργησε τη λέξη BFF. Για να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας είναι ασφαλής στο κοινωνικό δίκτυο, πληκτρολογήστε τη λέξη BFF σε κάποιο σχόλιο. Αν γίνει πράσινη, τότε ο λογαριασμός σας είναι προστατευμένος. Αν όχι, αλλάξτε το password σας άμεσα διότι θα πέσετε θύμα των hackers», αναγράφεται.

Οπότε υπάρχει ένας ακόμα… πονοκέφαλος για τον Μark Zuckerberg. Σύμφωνα με το techgear. gr, πρόκειται για «έλεγχο» που δεν ισχύει.

Από τον περασμένο Οκτώβριο, το Facebook έχει λανσάρει μια νέα λειτουργία animation που περιλαμβάνει ορισμένες λέξεις όπως «BFF», «Μπράβο» και «Συγχαρητήρια», με σκοπό να σπάσει την μονοτονία στις δημοσιεύσεις.

Έτσι, μερικές λέξεις τονίζονται με χρώματα και, όπως αναφέρεται στο techgear. gr, δεν έχει να κάνει με την ασφάλεια του λογαριασμού του χρήστη.

Exit mobile version