Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Μαλλιά κουβάρια έγιναν οι Διάσημοι (vid)
LIFESTYLE

Survivor: Μαλλιά κουβάρια έγιναν οι Διάσημοι (vid)

Στο επεισόδιο του Survivor 2018, που προβλήθηκε εχθές είδαμε μια στιγμή έντασης ανάμεσα στην Εύη Σαλταφερίδου και τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο. Η γυμνάστρια ζήτησε από τον Σώζων να της λέει της ίδιας αν κάτι τον ενοχλεί και να μην μιλάει γι’ αυτήν πίσω από την πλάτη της. Ο παίκτης, ωστόσο αρνήθηκε πως την κατηγόρησε και […]

Στο επεισόδιο του Survivor 2018, που προβλήθηκε εχθές είδαμε μια στιγμή έντασης ανάμεσα στην Εύη Σαλταφερίδου και τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο.

Η γυμνάστρια ζήτησε από τον Σώζων να της λέει της ίδιας αν κάτι τον ενοχλεί και να μην μιλάει γι’ αυτήν πίσω από την πλάτη της. Ο παίκτης, ωστόσο αρνήθηκε πως την κατηγόρησε και οι τόνοι ανέβηκαν.

Γκουντάρας: «Δεν βλεπόμαστε με την Ελένη» (vid)

Στο Συμβούλιο του Νησιού έγινε ο κακός χαμός. Η Εύη αποκάλυψε στον Σάκη Τανιμανίδη πως ψήφισε τον Σώζων γιατί είπε πράγματα για εκείνην πίσω από την πλάτη της.

Ο παίκτης το αρνήθηκε και την κατηγόρησε ευθέως ότι θέλει να κάνει reality: «Θέλεις να κάνεις ριάλιτι γιατί δεν το έχεις αγωνιστικά». H γυμνάστρια ξαφνιασμένη του απάντησε:

«Εγώ κάνω ριάλιτι; Εσύ μιλάς για εμένα πίσω από την πλάτη μου! Είπες για μένα ότι ανέφερα λάθος αριθμό καρυδών που είχαμε διαθέσιμες ενώ δεν ισχύει!»

Τότε, η Σκαρώνη αποκάλυψε πως ο παίκτης της είπε ότι η Εύη κάνει reality γι’ αυτό και τράβηξε το θέμα με τις καρύδες.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις