Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Σπυροπούλου αποκαλύπτει για τη συμφωνία των «Διασήμων» (vid)
LIFESTYLE

Η Σπυροπούλου αποκαλύπτει για τη συμφωνία των «Διασήμων» (vid)

Στην συμφωνία που είχαν κάνει οι Διάσημοι του Survivor αναφέρθηκε  η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή Πανόραμα. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων  αναφέρθηκε στο γεγονός ότι άντρες και γυναίκες της ομάδας είχαν συνεννοηθεί να είναι διακριτικοί μεταξύ τους, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα στους ανθρώπους τους στην Ελλάδα. «Ήταν μια συζήτηση που είχαμε κάνει την ίδια μέρα […]

Στην συμφωνία που είχαν κάνει οι Διάσημοι του Survivor αναφέρθηκε  η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή Πανόραμα.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων  αναφέρθηκε στο γεγονός ότι άντρες και γυναίκες της ομάδας είχαν συνεννοηθεί να είναι διακριτικοί μεταξύ τους, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα στους ανθρώπους τους στην Ελλάδα.

«Ήταν μια συζήτηση που είχαμε κάνει την ίδια μέρα στη φωτιά, τη μέρα του συμβουλίου. Και το είχε πει ο Μιχάλης.

Είχε γίνει μια παρεξήγηση για το ρύζι και με αφορμή αυτό είχαμε κάτσει ξανά στη φωτιά και οι άνθρωποι που εμπλεκόντουσαν άμεσα είχαν πάρει το λόγο και είχαν πει κάποια πράγματα.

Τσιμιτσέλης – Γερονικολού «επιβεβαίωσαν» έτσι τις φήμες (vid)

Έτσι και ο Μιχάλης είχε πάρει το λόγο και είπε ότι κάτι θέλει να μας πει, και είχε πει όλο αυτό. Το είπε δημόσια.

Μου το είπαν σε συζήτηση κάποια στιγμή μετά, πέντε, εφτά, δέκα μέρες μετά, δεν θυμάμαι. Αυτό δεν το αποκάλυψα μετά εγώ, το είχε πει ο Μιχάλης πιο πριν από μένα.

Η συζήτηση αυτή είχε γίνει στο ξενοδοχείο. Δεν είχε πρόβλημα ο Μιχάλης που το είπα, κανείς δεν μου είπε κάτι γι’ αυτό μετά.

Την ώρα που το είπα και ολοκλήρωσα, ο Γιάννης Δρυμωνάκος που καθόταν δίπλα μου, μου είπε “καλά έκανες και το είπες”», είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις