Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γκουντάρας: «Δεν βλεπόμαστε με την Ελένη» (vid)
LIFESTYLE

Γκουντάρας: «Δεν βλεπόμαστε με την Ελένη» (vid)

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα ήταν καλεσμένοι το πρωί της Τετάρτης στην Κατερίνα Καραβάτου και στον Κρατερό Κατσούλη, «Στη φωλιά των Κου Κου». Οι δυο τους μίλησαν για πολλά θέματα, ωστόσο υπήρξε μία συγκεκριμένη αναφορά που φάνηκε να τους δυσκολεύει: Η Ελένη Μενεγάκη. Όταν η Κατερίνα Καραβάτου είπε στον Γρηγόρη ότι η Ελένη […]

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα ήταν καλεσμένοι το πρωί της Τετάρτης στην Κατερίνα Καραβάτου και στον Κρατερό Κατσούλη, «Στη φωλιά των Κου Κου».

Οι δυο τους μίλησαν για πολλά θέματα, ωστόσο υπήρξε μία συγκεκριμένη αναφορά που φάνηκε να τους δυσκολεύει: Η Ελένη Μενεγάκη.

Όταν η Κατερίνα Καραβάτου είπε στον Γρηγόρη ότι η Ελένη τον αναφέρει συνέχεια, εκείνος σχολίασε: «Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται».

Η Σπυροπούλου αποκαλύπτει για τη συμφωνία των «Διασήμων» (vid)

Ωστόσο, η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν βλέπονται καθημερινά και ο δημοσιογράφος είπε: «Δεν έχουμε καθημερινή επαφή με την Ελένη.

Δεν βλεπόμαστε γιατί εγώ είμαι σε άλλο κτίριο».

Και κάπου εκεί, παρενέβη στην κουβέντα η Νάταλι για να στρέψει αλλού τη συζήτηση και να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση, λέγοντας: «Καθημερινή επαφή έχει μόνο μαζί μου».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις