Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Επίθεση στη Γαλλία: Συνελήφθη η vegan για την σοκαριστική ανάρτησή της
ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση στη Γαλλία: Συνελήφθη η vegan για την σοκαριστική ανάρτησή της

Ενώ η Γαλλία πενθεί για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης σε σουπερμάρκετ της πόλης Τρεμπ στη Γαλλία, κάποιες αναρτήσεις προκαλούν σοκ. Εκτός από τον Αρνό Μπελτράμ, τον αξιωματικό της γαλλικής χωροφυλακής που έχασε τη ζωή του παίρνοντας τη θέση ενός ομήρου στην επίθεση του τζιχαντιστή Ραντουάν Λακντίμ στο σουπερμάρκετ Super U, τρεις ακόμη άνθρωποι έχασαν […]

Ενώ η Γαλλία πενθεί για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης σε σουπερμάρκετ της πόλης Τρεμπ στη Γαλλία, κάποιες αναρτήσεις προκαλούν σοκ.

Εκτός από τον Αρνό Μπελτράμ, τον αξιωματικό της γαλλικής χωροφυλακής που έχασε τη ζωή του παίρνοντας τη θέση ενός ομήρου στην επίθεση του τζιχαντιστή Ραντουάν Λακντίμ στο σουπερμάρκετ Super U, τρεις ακόμη άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, ανάμεσά τους ο υπεύθυνος ενός κρεοπωλείου, Κριστιάν Μεντβ.

Μια βίγκαν ανήρτησε μήνυμα στον λογαριασμό της στο Facebook, ότι δεν τρέφει «καμία συμπόνια» για τον κρεοπώλη που σκοτώθηκε.

Η γυναίκα συνελήφθη και αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστή με την κατηγορία της εξύμνησης της τρομοκρατίας.

Φόρος τιμής στον αστυνομικό που συγκλόνισε ολόκληρη τη Γαλλία (pics)

«Ε, τι, σας σοκάρει ένας δολοφόνος που σκοτώθηκε από έναν τρομοκράτη; Εμένα όχι, δεν έχω καμία συμπόνια γι’αυτόν, υπάρχει και δικαιοσύνη τελικά!», έγραφε.

Η ανάρτηση αυτού του παράλογου μηνύματος προκάλεσε σοκ στους χρήστες του διαδικτύου και πολλοί καταδίκασαν τα λεγόμενά της.

Την Τρίτη ο πρώην βουλευτής της ριζοσπαστικής αριστεράς Στεφάν Πουσιέ καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση με αναστολή επειδή εξέφρασε στο Twitter την ικανοποίησή του για τον θάνατο του χωροφύλακα Αρνό Μπελτράμ στην ίδια επίθεση.

Η ομοσπονδία κρεοπωλών της Γαλλίας ανακοίνωσε ότι προσέφυγε στη δικαιοσύνη εναντίον της vegan εξαιτίας της ανάρτησής της, η οποία πλέον έχει διαγραφεί από το Facebook.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις