Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οργή συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ κατά της κυβέρνησης
ΕΛΛΑΔΑ

Οργή συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ κατά της κυβέρνησης

«Πυρά» κατά της ελληνικής κυβέρνησης εξαπολύουν τα μέλη Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Αστυνομικών. Αφορμή στάθηκε το περιφερειακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη. Οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ ενώνουν τις φωνές τους κάνοντας λόγο για πρόκληση για τους πολίτες με τόσους αστυνομικούς σε ένα συνέδριο κόμματος. Διαβάστε ακόμα Οι «συμβουλές» της ΕΛ.ΑΣ σε περίπτωση… διάρρηξης: «Κάντε ότι κοιμάστε»! Όπως υποστηρίζουν […]

«Πυρά» κατά της ελληνικής κυβέρνησης εξαπολύουν τα μέλη Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Αστυνομικών.

Αφορμή στάθηκε το περιφερειακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη. Οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ ενώνουν τις φωνές τους κάνοντας λόγο για πρόκληση για τους πολίτες με τόσους αστυνομικούς σε ένα συνέδριο κόμματος.

Διαβάστε ακόμα

Οι «συμβουλές» της ΕΛ.ΑΣ σε περίπτωση… διάρρηξης: «Κάντε ότι κοιμάστε»!

Όπως υποστηρίζουν χθες (28/3) στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν «αμέτρητοι αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών ο ένας δίπλα στον άλλον, διμοιρίες διασκορπισμένες παντού στατικές δυνάμεις ανά 5 μέτρα ΟΠΚΕ ΔΙΑΣ… Δυστυχώς η Αστυνομία ειδικά τα χρόνια των μνημονίων έχασε τον ρόλο της και τον δρόμο της».

Και συνεχίζουν, υποστηρίζοντας πως η ηγεσία ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για τα συνέδρια, τα γήπεδα και τις πορείες. «Αποτελεί προσβολή και πρόκληση για τους πολίτες της πόλης όταν απασχολούνται τόσοι αστυνομικοί για ένα συνέδριο κόμματος».

«Μακάρι να έδειχνε παρόμοιο ενδιαφέρον για την αστυνόμευση και τα προβλήματα των αστυνομικών. Το γεγονός ότι όλες οι μεγάλες πολιτικές δυνάμεις τα χρόνια των μνημονίων, χρειάζονται στρατιές αστυνομικών για να διοργανώσουν συνέδρια και ομιλίες αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη ότι οι πολιτικές τους είναι αποτυχημένες και εναντίον του λαού της χώρας» σημειώνουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις