Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Οι τελευταίες λέξεις της φοιτήτριας που κρεμάστηκε
ΕΛΛΑΔΑ

Οι τελευταίες λέξεις της φοιτήτριας που κρεμάστηκε

Σε ένα λευκό χαρτί, πριν κρεμαστεί, η 19χρονη αποχαιρέτησε με λίγες λέξεις τους δικούς της ανθρώπους. «Δεν είμαι ικανοποιημένη με τη ζωή μου», έγραφε στο σημείωμα που άφησε πίσω της η φοιτήτρια Ιατρικής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μάλιστα, από την αστυνομία και τον ιατροδικαστή, Παύλο Παυλίδη, ήταν αποφασισμένη να δώσει τέλος στη ζωή της. «Η κοπέλα […]

Σε ένα λευκό χαρτί, πριν κρεμαστεί, η 19χρονη αποχαιρέτησε με λίγες λέξεις τους δικούς της ανθρώπους.

«Δεν είμαι ικανοποιημένη με τη ζωή μου», έγραφε στο σημείωμα που άφησε πίσω της η φοιτήτρια Ιατρικής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μάλιστα, από την αστυνομία και τον ιατροδικαστή, Παύλο Παυλίδη, ήταν αποφασισμένη να δώσει τέλος στη ζωή της.

«Η κοπέλα ήταν πρωτοετής φοιτήτρια στην Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με καταγωγή από την Αθήνα. Η 19χρονη κρεμάστηκε με μια ζώνη από σωλήνα του καλοριφέρ μέσα στο σπίτι όπου νοίκιαζε ως φοιτήτρια. Η κοπέλα είχε αφήσει ένα σημείωμα όπου απέδιδε την αυτοχειρία της σε έντονη ψυχολογική πίεση. Περισσότερες έρευνες διεξάγει η αστυνομία», εξέφρασε στο protothema. gr ο κος Παυλίδης.

Διαβάστε ακόμα

Τραγωδία: Απαγχονισμένη βρέθηκε φοιτήτρια!

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν και τους γονείς της άτυχης Βασιλικής οι οποίοι δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν αυτά που άκουγαν. Οι μαρτυρίες την περιγράφουν ως ένα κορίτσι λιγομίλητο, σκεπτικό που δεν έβγαινε συχνά, παρά μόνο για τη σχολή της και για κανένα καφέ.

«Είναι πράγματι μια δυσάρεστη εξέλιξη για εμάς  που αφορά μια πρωτοετή φοιτήτρια της Ιατρικής Σχολής, η οποία βρέθηκε στον χώρο της απαγχονισμένη. Διενεργήθηκε η νεκροψία-νεκροτομή η οποία επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για αυτοχειρία και αμέσως ειδοποιήθηκε η οικογένειά της. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί και εδώ στη σχολή δεν είχε δείξει κάτι που να την προβληματίζει ιδιαίτερα», δήλωσε στο protothema. gr ο πρόεδρος στο Ιατρικό τμήμα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Μιχάλης Πιτιακούδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις