Νέο «χτύπημα» από τον Σώρρα: «Εγώ θα τον εκτελέσω…» (vid)

ΕΛΛΑΔΑ

Νέο «χτύπημα» από τον Σώρρα: «Εγώ θα τον εκτελέσω…» (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Νέο μήνυμα στέλνει ο καταζητούμενος, Αρτέμης Σώρρας, στον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά. Ο πρόεδρος του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» απευθύνεται στους Έλληνες πολίτες και στον κο Κοτζιά, όσο αφορά στην εξωτερική πολιτική της χώρας. Αφορμή στάθηκε η δήλωση του Υπουργού περί ήττας της Ελλάδας σε περίπτωση «θερμού» επεισοδίου με τη γειτονική χώρα, την Τουρκία. Διαβάστε ακόμα […]

29.03.2018 | 15:14

Νέο μήνυμα στέλνει ο καταζητούμενος, Αρτέμης Σώρρας, στον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.

Ο πρόεδρος του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» απευθύνεται στους Έλληνες πολίτες και στον κο Κοτζιά, όσο αφορά στην εξωτερική πολιτική της χώρας.

Αφορμή στάθηκε η δήλωση του Υπουργού περί ήττας της Ελλάδας σε περίπτωση «θερμού» επεισοδίου με τη γειτονική χώρα, την Τουρκία.

Διαβάστε ακόμα

Νέο βίντεο Σώρρα: Έχω έτοιμες 180 μηνύσεις

«Είναι αυτός υπουργός; Να έχω εγώ υπουργό να λέει αυτές τις γελοιότητες; Εγώ θα τον εκτελέσω. Εγώ σε κυβέρνηση Ελλήνων θα τον έχω εκτελέσει. Έχει κάνει εσχάτη προδοσία και επειδή ο νόμος στην Ελλάδα είναι θάνατος, πάει για εκτέλεση», εξέφρασε στο βίντεο.

Kαι υποστηρίζει ότι: «Δεν υπάρχει Τουρκία, υπάρχει Ιωνία, η γη των Ελλήνων» και ότι «η κεντρική τράπεζα της Τουρκίας είναι των Ελλήνων».

Ακούστε και το σχετικό βίντεο:

Exit mobile version