Super League: Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Super League: Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Super League, μετά την απόφαση του Διαιτητικού για ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καταθέσει προσφυγή σε βάρος του «Δικέφαλου του Βορρά» ζητώντας την αφαίρεση τριών βαθμών από τον πίνακα για τη μη έναρξη του ντέρμπι. Στον αντίποδα, οι Θεσσαλονικείς είχαν καταθέσει ένσταση για τη μη διεξαγωγή του αγώνα. Διαβάστε ακόμα […]

29.03.2018 | 08:20

Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Super League, μετά την απόφαση του Διαιτητικού για ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καταθέσει προσφυγή σε βάρος του «Δικέφαλου του Βορρά» ζητώντας την αφαίρεση τριών βαθμών από τον πίνακα για τη μη έναρξη του ντέρμπι.

Στον αντίποδα, οι Θεσσαλονικείς είχαν καταθέσει ένσταση για τη μη διεξαγωγή του αγώνα.

Διαβάστε ακόμα

Οπαδοί «επισκέφτηκαν» Γιαννακόπουλο, Αλαφούζο και Παναγόπουλο

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου ήταν να μην κάνει δεκτές τις δύο προσφυγές από τις ΠΑΕ. Έτσι, το παιχνίδι διαμορφώνεται ως 3 – 0 υπέρ του Ολυμπιακού, δίχως ο ΠΑΟΚ να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών.

Έτσι, η απόφαση δεν προκάλεσε κάποια αλλαγή στη βαθμολογία:

  • ΑΕΚ 54
  • ΠΑΟΚ 52
  • Ολυμπιακός 50
  • Ατρόμητος 47
  • Ξάνθη 35

Θυμίζουμε πως ακόμα δεν υπάρχει απόφαση από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Super League για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα που διακόπηκε. Επιπλέον, ο Ολυμπιακός έχει προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την ποινή των 3 βαθμών που έχουν αφαιρεθεί από τα επεισόδια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Exit mobile version