Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΥΓΕΙΑ / Λύση από την… κουζίνα για τον πονόδοντο!
ΥΓΕΙΑ

Λύση από την… κουζίνα για τον πονόδοντο!

Συχνό πρόβλημα πολλών είναι οι πόνοι στα δόντια, κάτι που δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Μπορεί να επηρεάζει είτε ένα μεμονωμένο δόντι είτε μια ευρύτερη περιοχή του στόματος. Είναι μια προειδοποίηση μόλυνσης, φλεγμονής, ή άλλης βλάβης και απαιτείται άμεση προσοχή και οδοντιατρική ή ιατρική θεραπεία. Διαβάστε ακόμα Οι 5 «προδότες» ημιέγκλειστου φρονιμίτη – Δείτε τα συμπτώματα Η […]

Συχνό πρόβλημα πολλών είναι οι πόνοι στα δόντια, κάτι που δεν είναι καθόλου ευχάριστο.

Μπορεί να επηρεάζει είτε ένα μεμονωμένο δόντι είτε μια ευρύτερη περιοχή του στόματος. Είναι μια προειδοποίηση μόλυνσης, φλεγμονής, ή άλλης βλάβης και απαιτείται άμεση προσοχή και οδοντιατρική ή ιατρική θεραπεία.

Διαβάστε ακόμα

Οι 5 «προδότες» ημιέγκλειστου φρονιμίτη – Δείτε τα συμπτώματα

Η αιτία του πονόδοντου δεν είναι πάντα ένα πρόβλημα. Υπάρχει η πιθανότητα να οφείλεται στην τερηδόνα, σε κάποιο τραυματισμό των δοντιών, σε ωτίτιδα και σε άλλους λόγους.

Τι μπορεί να κάνει λοιπόν κανείς για να ανακουφιστεί για λίγο; Μπορεί να χρησιμοποιήσει σκόρδο! Τα αιθέρια έλαια ανακουφίζουν από τον πονόδοντο. Για αυτό ας δαγκώσει ο παθών ένα σκόρδο στο σημείο που πονά και ας το κρατήσει το εκεί τουλάχιστον για ένα λεπτό. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις