Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κριτική Θεοδωράκη σε Κατσίκη για την πρόταση ανταλλαγής των στρατιωτικών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κριτική Θεοδωράκη σε Κατσίκη για την πρόταση ανταλλαγής των στρατιωτικών

Με αφορμή την πρωτοφανή πρόταση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη, να γίνει ανταλλαγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη, με τους 8 Τούρκους που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα, ο Σταύρος Θεοδωράκης, αναφερόμενος στο πρόσωπο του βουλευτού μίλησε μέσω του λογαριασμού του στο twitter για “κακές υπηρεσίες. Είχε προηγηθεί ανάλογη πρόταση από […]

Με αφορμή την πρωτοφανή πρόταση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη, να γίνει ανταλλαγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη, με τους 8 Τούρκους που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα, ο Σταύρος Θεοδωράκης, αναφερόμενος στο πρόσωπο του βουλευτού μίλησε μέσω του λογαριασμού του στο twitter για “κακές υπηρεσίες. Είχε προηγηθεί ανάλογη πρόταση από τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν.

 

«Βόμβα μεγατόνων» Κατσίκη για τους Έλληνες στρατιωτικούς (vid)

 

“Όσοι υιοθετούν την άποψη Ερντογάν περί «ανταλλαγής» προσφέρουν κακές υπηρεσίες. Οι δύο Έλληνες που κρατούνται άδικα και οι οκτώ Τούρκοι που ζήτησαν άσυλο ΔΕΝ είναι αιχμάλωτοι για να ανταλλαγούν. Οι δύο πρέπει να ελευθερωθούν και οι “8” να συνεχίσουν να προστατεύονται από ένα κράτος δικαίου”, έγραψε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις