Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / 4 φοβεροί τρόποι να χρησιμοποιήσετε ένα γυάλινο βάζο
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

4 φοβεροί τρόποι να χρησιμοποιήσετε ένα γυάλινο βάζο

Ένα γυάλινο βάζο είναι η  ζωντανή απόδειξη για το πως ένα τόσο απλό αντικείμενο μπορεί να γίνει τόσο χρήσιμο. Γι’ αυτό, κάντε ένα ξεσκαρτάρισμα και κρατήστε όσα βάζα είναι σε καλή κατάσταση και μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε με  όμορφους τρόπους και να γεμίσετε το σπίτι σας με όμορφα αντικείμενα. Βρείτε παρακάτω μερικούς τρόπους: Αντί για […]

Ένα γυάλινο βάζο είναι η  ζωντανή απόδειξη για το πως ένα τόσο απλό αντικείμενο μπορεί να γίνει τόσο χρήσιμο. Γι’ αυτό, κάντε ένα ξεσκαρτάρισμα και κρατήστε όσα βάζα είναι σε καλή κατάσταση και μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε με  όμορφους τρόπους και να γεμίσετε το σπίτι σας με όμορφα αντικείμενα. Βρείτε παρακάτω μερικούς τρόπους:

Αντί για κορνίζα

Φτιάξτε την πιο πρωτότυπη κορνίζα, τοποθετώντας απλώς μια φωτογραφία μέσα στο βάζο. Μπορείτε να το γυρίσετε ανάποδα και να αφαιρέσετε το καπάκι του ή να το αφήσετε κανονικά.

Ρίξτε αυτό στα κομμένα λουλούδια και διατηρήστε τα φρέσκα!

 Μολυβοθήκες

Χρησιμοποιήστε τα σαν μολυβοθήκες για το γραφείο σας ή για το γραφείο του παιδιού. Μπορείτε, μάλιστα, να βάλετε σε διαφορετικά βάζα τους μαρκαδόρους, τις ξυλομπογιές και τα μολύβια για να τα ξεχωρίζει πιο εύκολα.

Θήκες για το αλατοπίπερο

Με τη βοήθεια του καλού σας -αν δεν πιάνει το χέρι σας- κάντε λίγες τρύπες στο καπάκι του βάζου, χρησιμοποιώντας ένα καρφί κι ένα κατσαβίδι. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για το αλατοπίπερο και άλλα καρυκεύματα και για την άχνη ζάχαρη.

Η ελεφαντίνα που… καπνίζει! (vid)

Για το κρεμοσάπουνο

Κάνοντας μια τρύπα στη μέση και βάζοντας ένα απλικατέρ, το μετατρέπετε σε μια θήκη για κρεμοσάπουνο. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με την κρέμα σώματος για να ελέγχετε και την ποσότητα που χρησιμοποιείτε.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις