Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Η ελεφαντίνα που… καπνίζει! (vid)
PLUS

Η ελεφαντίνα που… καπνίζει! (vid)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο του θηλυκού ελέφαντα που στέκεται πίσω από ένα δέντρο και ξαφνικά ένα σύννεφο καπνού βγαίνει από το στόμα του. Το βίντεο τραβήχτηκε από εργαζόμενους του Εθνικού Πάρκου Nagarahole στην ινδική περιοχή Καρνατάκα, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα «Bild». Το βίντεο, διάρκειας 49 δευτερολέπτων, έχει γίνει […]

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο του θηλυκού ελέφαντα που στέκεται πίσω από ένα δέντρο και ξαφνικά ένα σύννεφο καπνού βγαίνει από το στόμα του.

Το βίντεο τραβήχτηκε από εργαζόμενους του Εθνικού Πάρκου Nagarahole στην ινδική περιοχή Καρνατάκα, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Το βίντεο, διάρκειας 49 δευτερολέπτων, έχει γίνει ήδη viral στο διαδίκτυο.

Oι σπάνιοι λύκοι του Βανκούβερ κολυμπούν και τρώνε ψάρια!

Από την πλευρά τους, οι επιστήμονες προσπαθούν να εξηγήσουν αυτό που είδαν: Συνήθως τα ζώα αυτά δεν καπνίζουν και δεν εθίζονται σε βλαβερές συνήθειες.

Ωστόσο, ειδικοί επισημαίνουν ότι ένας από τους λόγους που πιθανότατα ο θηλυκός ελέφαντας να κάπνισε το τσιγάρο, είναι ότι η νικοτίνη ενδέχεται να δρα ως καθαρτικό στον οργανισμό και να το βοηθά να… κάνει την ανάγκη του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις