Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τσιμιτσέλης – Γερονικολού «επιβεβαίωσαν» έτσι τις φήμες (vid)
LIFESTYLE

Τσιμιτσέλης – Γερονικολού «επιβεβαίωσαν» έτσι τις φήμες (vid)

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού «επιβεβαίωσαν» τις φήμες ότι είναι μαζί. Πρόσφατο δημοσίευμα στο περιοδικό «ΟΚ» αποκάλυψε κοινές τους φωτογραφίες, ενώ τους αποθανάτισαν και στο πατρικό σπίτι του ηθοποιού. Διαβάστε ακόμα Η… αντίδραση του Τσιμιτσέλη για την Γερονικολού (vid) Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με τη νέα του σύντροφο, επισκέφθηκαν τη μητέρα του την Κυριακή (25/3), […]

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού «επιβεβαίωσαν» τις φήμες ότι είναι μαζί.

Πρόσφατο δημοσίευμα στο περιοδικό «ΟΚ» αποκάλυψε κοινές τους φωτογραφίες, ενώ τους αποθανάτισαν και στο πατρικό σπίτι του ηθοποιού.

Διαβάστε ακόμα

Η… αντίδραση του Τσιμιτσέλη για την Γερονικολού (vid)

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με τη νέα του σύντροφο, επισκέφθηκαν τη μητέρα του την Κυριακή (25/3), με αφορμή και την ονομαστική της εορτή.

Μάλιστα, τις κοινές τους στιγμές σχολίασαν και στην εκπομπή «Happy Day». «Δεν ξέρω αν είναι μαζί αλλά βλέπω δύο νέους χαρούμενους ανθρώπους. Το ρεπορτάζ λέει διάφορα ότι συγκατοικούν κάποιες μέρες όταν το επιτρέπουν οι δουλειές τους, τα γυρίσματά τους, ότι είναι διαχυτικοί και ότι τους είδαν στο μπαλκόνι να φιλιούνται…», εξέφρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις