Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φρίκη με αγνοούμενο μοντέλο – Ίσως θύμα ανθρωποκτονίας (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη με αγνοούμενο μοντέλο – Ίσως θύμα ανθρωποκτονίας (pics)

Πολλά είναι τα ερωτήματα που αφορούν στο πτώμα που εντοπίστηκε σε λίμνη, με το ενδεχόμενο να ανήκει σε αγνοούμενο μοντέλο. Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι η 25χρονη ήταν θύμα ανθρωποκτονίας, με πιθανό δολοφόνο τον φίλο της, Christopher Spotz. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το σώμα ενός μοντέλου που είχε εξαφανιστεί πιστεύεται ότι βρέθηκε σε λίμνη στη Βόρεια Καλιφόρνια. […]

Πολλά είναι τα ερωτήματα που αφορούν στο πτώμα που εντοπίστηκε σε λίμνη, με το ενδεχόμενο να ανήκει σε αγνοούμενο μοντέλο.

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι η 25χρονη ήταν θύμα ανθρωποκτονίας, με πιθανό δολοφόνο τον φίλο της, Christopher Spotz. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το σώμα ενός μοντέλου που είχε εξαφανιστεί πιστεύεται ότι βρέθηκε σε λίμνη στη Βόρεια Καλιφόρνια.

Η Adea Shabani, εθεάθη για τελευταία φορά, όπως τονίζει το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες, το πρωί της 23ης Φεβρουαρίου, κοντά σε συγκρότημα διαμερισμάτων της Wilcox Avenue.

Διαβάστε ακόμα

Τουρκάλα μοντέλο απειλεί την Ελλάδα με οθωμανικά χαστούκια

H νεαρή ήταν από την ΠΓΔΜ, αλλά έφυγε για να σπουδάσει υποκριτική στο Λος Άντζελες.

Να σημειωθεί πως ο πιθανός δολοφόνος της, Christopher Spotz, βάσει της αστυνομίας, ήταν αρραβωνιασμένος με άλλη γυναίκα και αυτοκτόνησε πριν λίγες μέρες, όταν οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν. Μάλιστα, ήταν ο τελευταίος που την είδε ζωντανή.

«Φως» στην υπόθεση θα ρίξει η ανάλυση του DNA της. Η αστυνομία αναμένει την αυτοψία και την ιατροδικαστική εξέταση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις