Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Υπόθεση Φραντζή: Σπάει τη σιωπή της η σύζυγος του ιερέα (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Υπόθεση Φραντζή: Σπάει τη σιωπή της η σύζυγος του ιερέα (vid)

Για την υπόθεση της αυτοκτονίας της Έλενας Φραντζή μίλησαν ο καταδικασθείς για άσεμνη επίθεση ιερέας Στυλιανός Σάββας και η σύζυγός του. Αναφέρθηκαν σε Γολγοθά, αλλά και επικείμενη Ανάσταση, ενώ η παπαδιά, η οποία σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομ. Υπηρεσίας είναι υπόδικη, είπε ότι διαθέτει ηχητικά ντοκουμέντα στα οποία η θανούσα παραδεχόταν ότι έχει χρηματιστεί από συγκεκριμένα άτομα. […]

Για την υπόθεση της αυτοκτονίας της Έλενας Φραντζή μίλησαν ο καταδικασθείς για άσεμνη επίθεση ιερέας Στυλιανός Σάββας και η σύζυγός του.

Αναφέρθηκαν σε Γολγοθά, αλλά και επικείμενη Ανάσταση, ενώ η παπαδιά, η οποία σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομ. Υπηρεσίας είναι υπόδικη, είπε ότι διαθέτει ηχητικά ντοκουμέντα στα οποία η θανούσα παραδεχόταν ότι έχει χρηματιστεί από συγκεκριμένα άτομα.

Σε ό,τι αφορά ξυλοδαρμό της Έλενας με κουτάλα από την ίδια την πρεσβυτέρα, είπε ότι όντως συνέβη, όταν διαπίστωσε κλοπή χρυσαφικών της Αγίας Παρασκευής από την οικία της.

«Ήταν η μοναδική περίπτωση που χειροδίκησα στην Έλενα», είπε.

Ο ιερέας κατήγγειλε την Τρίτη ότι δέχεται απειλές εις βάρος του και της οικογενείας του, τηλεφωνικώς.

Η παπαδιά επισήμανε πως η Έλενα Φραντζή είχε παραδεχθεί χρηματισμό της προκειμένου να «κάψει» τον παπά στο δικαστήριο.

Όλη η χώρα πενθεί για την Έλενα – «Είμαι αθώος», λέει ο ιερέας (vid)

«Δεχθήκαμε και δεχόμαστε απειλές, γι’ αυτό κι έχουμε προβεί σε καταγγελία στην αστυνομία», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η πρεσβυτέρα, συμπληρώνοντας ότι έχουν φόβους για τη ζωή τους.

«Θα καταστρέψουμε την οικογένειά σας … Θα έρθουμε νύχτα που θα κοιμάσαι», είναι κάποιες από τις απειλές που δέχθηκε το ανδρόγυνο.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή – Μίλησε και η αδερφή της:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις