Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού μεταναστών – Αγνοούνται πάνω από 15 άτομα 
ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού μεταναστών – Αγνοούνται πάνω από 15 άτομα 

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό μεταναστών- αγνοούνται πάνω από 15 άτομα– στον Έβρο. Έχουν αναλάβει η πυροσβεστική και η ΕΜΑΚ, με τις καιρικές συνθήκες στην περιοχή να είναι πολύ άσχημες. Πρόκειται για μετανάστες που έχουν εγκλωβιστεί σε σημείο του ποταμού, όπως ανέφεραν την Τρίτη (27/3) το βράδυ. Διαβάστε ακόμα Θρίλερ με πτώμα νεαρού […]

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό μεταναστών- αγνοούνται πάνω από 15 άτομα– στον Έβρο.

Έχουν αναλάβει η πυροσβεστική και η ΕΜΑΚ, με τις καιρικές συνθήκες στην περιοχή να είναι πολύ άσχημες. Πρόκειται για μετανάστες που έχουν εγκλωβιστεί σε σημείο του ποταμού, όπως ανέφεραν την Τρίτη (27/3) το βράδυ.

Διαβάστε ακόμα

Θρίλερ με πτώμα νεαρού στο κέντρο της πόλης

Όπως ενημέρωσε η βουλγαρική πλευρά, θα αποδεσμευτούν από το φράγμα του Ιβαήλλοβγκραντ τεράστιες ποσότητες νερού, την στιγμή που στον ποταμό Έβρο η στάθμη στο Πύθιο αλλά και στην περιοχή του Δέλτα βρίσκεται πάνω από τα όρια συναγερμού.

Αγρότες, κτηνοτρόφοι και αλιείς καλούνται να απομακρύνουν έγκαιρα κάθε είδους ζωικού κεφαλαίου, μηχανημάτων και εργαλείων τους από τις επικίνδυνες περιοχές.

Επιπλέον, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ως επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας, είχε, ήδη, κινητοποιήσει τους συναρμόδιους φορείς ζητώντας, να βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή, προκειμένου να αποφευχθεί πιθανό σπάσιμο των αναχωμάτων με καταστροφικές συνέπειες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις