Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ικανοποίηση για την Εθνική – Επικράτησε της Αιγύπτου (pics)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ικανοποίηση για την Εθνική – Επικράτησε της Αιγύπτου (pics)

Μια καλή εμφάνιση έκανε χτες (27/3) η Εθνική Ελλάδος στην Ελβετία, επικρατώντας της Αιγύπτου με 1 – 0. Αν και η Εθνική μας στο «άδειο» ΟΑΚΑ ηττήθηκε της Ελβετίας, κατάφερε να αξιοποιήσει το χτεσινό της ταξίδι και να νικήσει την ομάδα της Αιγύπτου. Η Εθνική με γκολ του Καρέλη πήρε τη νίκη στο φιλικό με την […]

Μια καλή εμφάνιση έκανε χτες (27/3) η Εθνική Ελλάδος στην Ελβετία, επικρατώντας της Αιγύπτου με 1 – 0.

Αν και η Εθνική μας στο «άδειο» ΟΑΚΑ ηττήθηκε της Ελβετίας, κατάφερε να αξιοποιήσει το χτεσινό της ταξίδι και να νικήσει την ομάδα της Αιγύπτου.

Η Εθνική με γκολ του Καρέλη πήρε τη νίκη στο φιλικό με την Αίγυπτο, ενώ να σημειωθεί πως  είχε την ευκαιρία να σκοράρει κι άλλες φορές.

Διαβάστε ακόμα:

Super League: Το πρόγραμμα 26ης αγωνιστικής

«Θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρων αγώνας. Η Αίγυπτος είναι μια από τις καλύτερες αφρικανικές ομάδες και θα είναι δύσκολος αντίπαλος για εμάς. Ελπίζω, όμως, να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα μας», είχε σχολιάσει στο «Letzigrund Stadion» ο Μίχαελ Σκίμπε.

Οι πληροφορίες μάλιστα τον ήθελαν να κάνει αλλαγές και όντως έγινε. Και έκανε και πολλές, 10 στην 11αδα! Με μια ωραία συνεργασία από Χριστοδουλόπουλο, Μπακάκη και Καρέλη, ο αμυντικός της ΑΕΚ έβγαλε εξαιρετική σέντρα και ο Καρέλης κατάφερε να σκοράρει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις