Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Μαχαίρωσε υπάλληλο της πρεσβείας μέρα – μεσημέρι!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαχαίρωσε υπάλληλο της πρεσβείας μέρα – μεσημέρι!

Του Πέτρου Καρσιώτη Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία, στην ευρύτερη περιοχή του Ψυχικού για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αλλοδαπού ο οποίος, περίπου στις 2 το μεσημέρι τραυμάτισε με μαχαίρι υπάλληλο της ιρανικής πρεσβείας! Ο Ιρανός υπάλληλος στο «Υγεία» Μετά τον τραυματισμό, ο Ιρανός υπάλληλος μεταφέρθηκε εκτός κινδύνου στο «Υγεία» για τις πρώτες βοήθειες, ενώ […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία, στην ευρύτερη περιοχή του Ψυχικού για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αλλοδαπού ο οποίος, περίπου στις 2 το μεσημέρι τραυμάτισε με μαχαίρι υπάλληλο της ιρανικής πρεσβείας!

Ο Ιρανός υπάλληλος στο «Υγεία»

Μετά τον τραυματισμό, ο Ιρανός υπάλληλος μεταφέρθηκε εκτός κινδύνου στο «Υγεία» για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο δράστης του τραυματισμού διέφυγε και αναζητείται με βάση τα χαρακτηριστικά που δόθηκαν στην Αστυνομία.

Κατά πάσα πιθανότητα Ιρανός

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, γύρω στις 2 το μεσημέρι, ο δράστης, που κατά πάσα πιθανότητα είναι Ιρανός, τριγύριζε με τρόπο ύποπτο γύρω από την πρεσβεία στην οδό Στρ. Καλάρη, στο Ψυχικό.

Πλησίασε πρώτα στη σκοπιά την αστυνομικίνα- φρουρό

Σε κάποια στιγμή πλησίασε την αστυνομικίνα που καθόταν στη σκοπιά της πρεσβείας και άρχισε να της λέει πράγματα τα οποία εκείνη δεν καταλάβαινε.

Τη σκηνή είδαν δύο υπάλληλοι της πρεσβείας οι οποίοι βγήκαν από το κτήριο και πλησίασαν τον άγνωστο άνδρα να δουν τι θέλει.

Ξαφνικά έβγαλε μαχαίρι

Ξαφνικά εκείνος αφού έβαλε τις φωνές τράβηξε το μαχαίρι και τραυμάτισε τον έναν από τους δύο όταν αυτός προσπάθησε να τον συγκρατήσει.

Καθώς περιγράφεται ως εύσωμος, απώθησε και τον δεύτερο διπλωματικό υπάλληλο και άρχισε να απομακρύνεται τρέχοντας από την πρεσβεία.

Η αναζήτηση γίνεται με βάση τα χαρακτηριστικά που δόθηκαν.

Φορούσε γκρι φόρμα και λευκό πουλόβερ

Όπως είπαν τα άτομα που τον είδαν και βέβαια η γυναίκα φρουρός της πρεσβείας, ο δράστης του τραυματισμού φορούσε γκρι φόρμα και λευκό πουλόβερ.

Ίσως ήταν «δυσαρεστημένος» με τους υπαλλήλους

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για Ιρανό, αίτημα του οποίου δεν έχει γίνει δεκτό από την πρεσβεία.

Δεν αποκλείεται ωστόσο μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση να πρόκειται και για οτιδήποτε άλλο.

Έγκλημα στην πλατεία Βικτωρίας: Και 14χρονος μεταξύ των δραστών

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις