Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ελεύθερος ο 88χρονος – Το παράπονό του από τις Αρχές
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελεύθερος ο 88χρονος – Το παράπονό του από τις Αρχές

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο 88χρονος που τα έβαλε με τους δυο άνδρες οι οποίο επιχείρησαν να τον ληστέψουν. Ο κατηγορούμενος πυροβόλησε τους ληστές στο σπίτι του στη Γλυφάδα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον έναν στο χέρι. Ανακριτής και εισαγγελέας του επέβαλλαν μόνο τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Απολογούμενος […]

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο 88χρονος που τα έβαλε με τους δυο άνδρες οι οποίο επιχείρησαν να τον ληστέψουν.

Ο κατηγορούμενος πυροβόλησε τους ληστές στο σπίτι του στη Γλυφάδα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον έναν στο χέρι.

Ανακριτής και εισαγγελέας του επέβαλλαν μόνο τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Απολογούμενος ο 88χρονος επανέλαβε τη θέση που υποστήριξε από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του.

Συγκεκριμένα, είπε πως δεν ήθελε να σκοτώσει τους δράστες αλλά φοβούμενος για τη ζωή του, τους πυροβόλησε.

Ηλικιωμένος έβγαλε… νοκ άουτ τους επίδοξους διαρρήκτες

Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη  για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή , παράνομη οπλοχρησία και ψευδορκία.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Εμείς», ο ίδιος παραπονέθηκε καθώς οι αστυνομικοί δεν βρήκαν τη βέρα της συζύγου του που του άρπαξαν οι δράστες από τον λαιμό.

Ποινική δίωξη για ληστεία ασκήθηκε παράλληλα και σε βάρος των δυο ληστών, ο ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται καθώς τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι από τον 88χρονο.

Πρόκειται για έναν 28χρονο Αλβανικής υπηκοότητας και έναν 18χρονο Έλληνα. Και οι δύο συνελήφθησαν στο νοσοκομείο όπου πήγαν για τις πρώτες βοήθειες μετά το περιστατικό με τον ηλικιωμένο. Όλοι οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν και θα απολογηθούν σε ανακριτή.

Να σημειωθεί πως το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις, με την κοινή γνώμη να ξεσπά για το γεγονός πως ο ηλικιωμένος έμεινε δύο μέρες στο κρατητήριο.

«Να επανεξεταστεί το καθεστώς αυτοάμυνας έναντι ληστών»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις