Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Να πώς θα εξαφανίσετε τους λεκέδες στο πρόσωπο
ΓΥΝΑΙΚΑ

Να πώς θα εξαφανίσετε τους λεκέδες στο πρόσωπο

Το κάρδαμο είναι ένα φυσικό συστατικό το οποίο έχει πολύ καλά και άμεσα αποτελέσματα όσο αφορά στη μείωση των λεκέδων στο πρόσωπο. Εάν λοιπόν έχετε στίγματα και πανάδες αγοράστε κάρδαμο από ένα κατάστημα με βιολογικά προϊόντα και εκτελέστε τις δυο φυσικές συνταγές αντιμετώπισης των λεκέδων που ακολουθούν: Νο 1 Παίρνουμε μια κουταλιά κάρδαμο και το χτυπάμε για λίγο μέχρι να […]

Το κάρδαμο είναι ένα φυσικό συστατικό το οποίο έχει πολύ καλά και άμεσα αποτελέσματα όσο αφορά στη μείωση των λεκέδων στο πρόσωπο.

Εάν λοιπόν έχετε στίγματα και πανάδες αγοράστε κάρδαμο από ένα κατάστημα με βιολογικά προϊόντα και εκτελέστε τις δυο φυσικές συνταγές αντιμετώπισης των λεκέδων που ακολουθούν:

Νο 1

Παίρνουμε μια κουταλιά κάρδαμο και το χτυπάμε για λίγο μέχρι να γίνει σκόνη. Το ανακατεύουμε το με ίση ποσότητα μελιού και το απλώνουμε στα σημεία με τους λεκέδες.

Αρχίζουμε να τρίβουμε απαλά την περιοχή. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία καθημερινά για μια εβδομάδα περίπου.

Νο 2

Παίρνουμε τα φύλλα από το κάρδαμο, μιας και σε αυτά περιέχεται ο χυμός που θα μας βοηθήσει να απαλύνουμε τους λεκέδες στο πρόσωπο και τα πολτοποιούμε μέχρι να προκύψει ένα υγρό αποτέλεσμα.

Απλώνουμε αυτό το υγρό στα προβληματικά σημεία με τους λεκέδες για 10 περίπου λεπτά και έπειτα ξεβγάζουμε με νερό.

Το θαυματουργό φυσικό συστατικό που εξαφανίζει τις πανάδες

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις