Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παπαδημούλης για Βάρνα: «Οι συμμαχίες της χώρας αποδίδουν καρπούς»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδημούλης για Βάρνα: «Οι συμμαχίες της χώρας αποδίδουν καρπούς»

Οι συμμαχίες της Ελλάδας αποδίδουν καρπούς σχολιάζει, μέσω Twitter, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μετά την ευρωτουρκική Σύνοδο της Βάρνας. Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει ότι προτεραιότητα παραμένει η ανάκαμψη της οικονομίας και η μείωση της ανεργίας. Μαξίμου: Η ΕΕ έστειλε για πρώτη φορά σαφές μήνυμα στην Τουρκία Όπως αναφέρει […]

Οι συμμαχίες της Ελλάδας αποδίδουν καρπούς σχολιάζει, μέσω Twitter, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μετά την ευρωτουρκική Σύνοδο της Βάρνας. Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει ότι προτεραιότητα παραμένει η ανάκαμψη της οικονομίας και η μείωση της ανεργίας.

Μαξίμου: Η ΕΕ έστειλε για πρώτη φορά σαφές μήνυμα στην Τουρκία

Όπως αναφέρει λοιπόν, «Γιούνκερ-Τουσκ έστειλαν από τη Βάρνα αυστηρά μηνύματα για Αιγαίο, Κύπρο και τα δύο παιδιά μας. Η στρατηγική μας, τα ερείσματα και οι συμμαχίες της χώρας, αποδίδουν καρπούς. Συνεχίζουμε με αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία. Προτεραιότητα, η ανάκαμψη της οικονομίας και η μείωση της ανεργίας».

Γιούνκερ-Τουσκ έστειλαν από την Βάρνα αυστηρά μηνύματα για Αιγαίο, Κύπρο κ τα 2 παιδιά μας. Η στρατηγική μας, τα ερείσματα και οι συμμαχίες της χώρας, αποδίδουν καρπούς. Συνεχίζουμε με αυτοπεποίθηση κ ψυχραιμία. Προτεραιότητα, η ανάκαμψη της οικονομίας και η μείωση της ανεργίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις