Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Υπόθεση Λαγούδη: Το νέο στοιχείο που φέρνει τα πάνω – κάτω
ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Λαγούδη: Το νέο στοιχείο που φέρνει τα πάνω – κάτω

«Φως» προσπαθούν να ρίξουν στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη με τις έρευνές τους οι αρμόδιοι. Σύμφωνα με την εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», κατηγορηματικός είναι ο πραγματογνώμων, καθώς κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια. Στην έκθεσή του ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης, πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τον οποίο έχει ορίσει η οικογένεια της άτυχης 44χρονης, […]

«Φως» προσπαθούν να ρίξουν στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη με τις έρευνές τους οι αρμόδιοι.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», κατηγορηματικός είναι ο πραγματογνώμων, καθώς κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια.

Στην έκθεσή του ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης, πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τον οποίο έχει ορίσει η οικογένεια της άτυχης 44χρονης, καταλήγει στο ότι ο δολοφόνος είχε σχεδιάσει τον θάνατό της και την παρέσυρε εσκεμμένα στο σημείο.

Διαβάστε ακόμα:

Ειρήνη Λαγούδη: Νέα αποκάλυψη για την υπόθεση – μυστήριο

«Δεν ήταν τυχαίο το ραντεβού εκεί. Δεν έγινε για κάποιο άλλο λόγο. Είχε προσχεδιάσει την ανθρωποκτόνο πρόθεσή του. Το σημείο (της δολοφονίας) για να γίνει αποδεκτό ως τόπος συνάντησης από το θύμα, πρέπει να υπήρξε πειστικότητα. Δεν είναι τυχαία η επιλογή του σημείου», σημείωσε.

Ο κος Γκουρμπάτσης μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» υπογράμμισε ότι υπάρχουν 9 σημεία στην έκθεσή του, τα οποία αναλύει με βάση επιστημονικές αρχές, και είναι αυτά που δείχνουν ότι η Ειρήνη δεν αυτοκτόνησε.

Μάλιστα, αποκάλυψε κι ένα νέο στοιχείο που φέρνει ανατροπή στην υπόθεση. «Το κάλυμμα στο πίσω κάθισμα όπου βρέθηκε έχει σκιστεί, δεν έχει αλλοιωθεί από τη θερμική ακτινοβολία. Έχει σκιστεί σε ορθή γωνία και αυτό έχει προκύψει από το δεξί υπόδημα του θύματος», εξέφρασε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις