Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέο κρούσμα μηνιγγίτιδας – Στην εντατική ο 4χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Νέο κρούσμα μηνιγγίτιδας – Στην εντατική ο 4χρονος

Στην εντατική νοσηλεύεται ένα 4χρονο αγοράκι που διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα. Συνέβη σε παιδικό σταθμό στο Χαϊδάρι, την προηγούμενη Πέμπτη (22/3)  και πρόκειται για το πέμπτο κρούσμα στη χώρα μας, από την αρχή του έτους. Το 4χρονο αγοράκι νοσηλεύεται αυτήν τη στιγμή στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών«Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού». Διαβάστε ακόμα: «Μάχη» με τους επίδοξους […]

Στην εντατική νοσηλεύεται ένα 4χρονο αγοράκι που διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα.

Συνέβη σε παιδικό σταθμό στο Χαϊδάρι, την προηγούμενη Πέμπτη (22/3)  και πρόκειται για το πέμπτο κρούσμα στη χώρα μας, από την αρχή του έτους.

Το 4χρονο αγοράκι νοσηλεύεται αυτήν τη στιγμή στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών«Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού».

Διαβάστε ακόμα:

«Μάχη» με τους επίδοξους ληστές του έδωσε ένας 88χρονος

Οι θεράποντες ιατροί έχουν ταυτοποιήσει ότι πρόκειται για Μηνιγγίτιδα τύπου Β, σύμφωνα με το iatropedia. gr.

Το πιο πρόσφατο κρούσμα έχει θορυβήσει τους γονείς των παιδιών, ενώ έχει δοθεί οδηγία σε όλο το προσωπικό του σταθμού να λάβει άμεσα μέτρα χημειοπροφύλαξης.

Η μηνιγγίτιδα Β είναι μία από τις πλέον επικίνδυνες νόσους. Εκδηλώνεται με συμπτώματα που μοιάζουν με αυτά της εποχικής ίωσης, με αποτέλεσμα να μπερδεύουν γονείς και ασθενείς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις