Η απόφαση του Τούρκου Εισαγγελέα για τους Έλληνες στρατιωτικούς

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η απόφαση του Τούρκου Εισαγγελέα για τους Έλληνες στρατιωτικούς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Προφυλακισμένοι θα παραμείνουν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, σύμφωνα με τον Τούρκο Εισαγγελέα. Εξελίξεις που αφορούν στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς αναμένονται εντός της ημέρας (27/3). Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, από δύο διαφορετικές πηγές που προέρχονται από την Αδριανούπολη, δήλωσαν ότι η επίσκεψη των δύο δικηγόρων τους θα γινόταν σήμερα Τρίτη (27/3), εντός των επομένων ωρών. Και […]

27.03.2018 | 12:38

Προφυλακισμένοι θα παραμείνουν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, σύμφωνα με τον Τούρκο Εισαγγελέα.

Εξελίξεις που αφορούν στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς αναμένονται εντός της ημέρας (27/3).

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, από δύο διαφορετικές πηγές που προέρχονται από την Αδριανούπολη, δήλωσαν ότι η επίσκεψη των δύο δικηγόρων τους θα γινόταν σήμερα Τρίτη (27/3), εντός των επομένων ωρών.

Και αυτό ακριβώς κι έγινε. Οι δικηγόροι τους κατέθεσαν αίτημα αποφυλάκισης και επισκέφτηκαν τον εισαγγελέα. Εκείνος, όμως, αποφάσισε να παραμείνουν προφυλακιστέοι μέχρι να εξεταστούν όλα τα στοιχεία.

Διαβάστε ακόμα:

Έβρος: Συγκινούν οι γονείς του λοχία Κούκλατζη – «Κάθε στιγμή είναι ένας αιώνας» (vid)

Σύμφωνα με τον υπάρχοντα προγραμματισμό, οι δικηγόροι του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη, θα επισκέπτονταν την Παρασκευή (30/3) τον εισαγγελέα, για τα «επόμενα βήματα» όσον αφορά στο αν θα παραμείνουν ή όχι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.

Θυμίζουμε, πως, στον απόηχο της Συνόδου της Βάρνας, οι Ευρωπαίοι, με προεξάρχοντα τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ζήτησαν από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την απελευθέρωσή τους πριν από το Πάσχα.

Exit mobile version