Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανατροπή! Αγνοείται το σκυλί που κακοποίησαν οι φαντάροι
ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή! Αγνοείται το σκυλί που κακοποίησαν οι φαντάροι

Αγνοείται το σκυλί που κακοποίησαν οι φαντάροι στην Κόνιτσα, με τις φιλοζωικές να το αναζητούν. Χτες (26/3) Δευτέρα υπήρξαν κάποιες πληροφορίες πως το σκυλάκι είναι καλά στην υγεία του και κυκλοφορεί στην Κόνιτσα όπως και πριν. Μάλιστα, από τον Σύλλογο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων ανακοινώθηκε ότι το σκυλί το φροντίζει προς το παρόν ένας ηλικιωμένος σε κοντινό […]

Αγνοείται το σκυλί που κακοποίησαν οι φαντάροι στην Κόνιτσα, με τις φιλοζωικές να το αναζητούν.

Χτες (26/3) Δευτέρα υπήρξαν κάποιες πληροφορίες πως το σκυλάκι είναι καλά στην υγεία του και κυκλοφορεί στην Κόνιτσα όπως και πριν. Μάλιστα, από τον Σύλλογο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων ανακοινώθηκε ότι το σκυλί το φροντίζει προς το παρόν ένας ηλικιωμένος σε κοντινό χωριό.

Διαβάστε ακόμα:

Εμφανίστηκαν οι φαντάροι που βασάνισαν τον σκύλο – Η γραπτή δήλωση

Ωστόσο, η πρόεδρος του φιλοζωικού της πόλης Σούλα Κοτσάφτη, μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε πως έπειτα από έρευνα του φορέα στην πόλη, ο σκύλος δεν εντοπίστηκε.

Εξήγησε πως πράγματι εντοπίστηκε στην πόλη ένα αδέσποτο σκυλάκι, το οποίο όμως όπως όλα δείχνουν δεν είναι το ζώο του βίντεο.

Ο σκύλος, που βρέθηκε, ακούει στο όνομα Μούργα, είναι τριών ετών και χάθηκε στην περιοχή Χιονάδες, τον Αύγουστο, σύμφωνα με την «Προστασία Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων» σε ανάρτησή της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις