Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο Ολυμπιακός
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο Ολυμπιακός

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την αφαίρεση βαθμών που του επιβλήθηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης” θα προσφύγει ο Ολυμπιακός. Ελπίδα, να δικαιωθούν σε τρίτο βαθμό. Ο Ολυμπιακός δεν δικαιώθηκε ούτε από την Επιτροπή Εφέσεων, η οποία απέρριψε την προσφυγή των Πειραιωτών για τα όσα έγιναν μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η […]

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την αφαίρεση βαθμών που του επιβλήθηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης” θα προσφύγει ο Ολυμπιακός.

Ελπίδα, να δικαιωθούν σε τρίτο βαθμό.

Ο Ολυμπιακός δεν δικαιώθηκε ούτε από την Επιτροπή Εφέσεων, η οποία απέρριψε την προσφυγή των Πειραιωτών για τα όσα έγιναν μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών παρέμεινε, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν την απόφαση να προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να δικαιωθεί σε τρίτο βαθμό, αποφασίζοντας να πάει όλες τις δικαστικές υποθέσεις του μέχρι τέλους.

Το ίδιο έκανε και στην υπόθεση του ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν την Τετάρτη απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Η επίσημη ανακοίνωση για το πρωτάθλημα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις