Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Χαστούκι” στη Ρωσία και από την Αλβανία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Χαστούκι” στη Ρωσία και από την Αλβανία

«Χαστούκι» στη Ρωσία και από την Αλβανία Το υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας ανακοίνωσε ότι κήρυξε ανεπιθύμητα πρόσωπα δύο Ρώσους διπλωμάτες καθώς η δραστηριότητά τους δεν είναι σύμφωνη με το διπλωµατικό καθεστώς. Στην ανακοίνωση του αλβανικού ΥΠΕΞ δεν γίνεται λόγος για την επίθεση με εναντίον του Σεργκέι Σκριπάλ στη Βρετανία, για την οποία κατηγορείται η Μόσχα. […]

«Χαστούκι» στη Ρωσία και από την Αλβανία

Το υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας ανακοίνωσε ότι κήρυξε ανεπιθύμητα πρόσωπα δύο Ρώσους διπλωμάτες καθώς η δραστηριότητά τους δεν είναι σύμφωνη με το διπλωµατικό καθεστώς.

Στην ανακοίνωση του αλβανικού ΥΠΕΞ δεν γίνεται λόγος για την επίθεση με εναντίον του Σεργκέι Σκριπάλ στη Βρετανία, για την οποία κατηγορείται η Μόσχα.

Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα δήλωσε νωρίτερα ότι οι απελάσεις έγιναν σε συντονισμό με τις συμμαχικές χώρες του ΝΑΤΟ και πως «οι Ρώσοι που έθιξαν το εθνικό συμφέρον θα αποχωρήσουν».

Κυρώσεις κατά της Ρωσίας από ΗΠΑ και 14 χώρες της ΕΕ

Ο Ρώσος διπλός πρώην πράκτορας δηλητηριάστηκε με νευροπαραλυτικό παράγοντα και αυτό ήταν αφορμή να ξεσπάσει ένας σκληρός πόλεμος μεταξύ Βρετανίας – Ρωσίας.

Όπως φαίνεται, το Λονδίνο αποκτά όλο και περισσότερους συμμάχους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις